Kuljettaja kuoli, 14 ihmistä loukkaantui Bangkokista Songkhlaan lähteneen matkustajabussin kolarissa Chumphonissa

Chumphon –

Linja-auton kuljettaja julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun taas 14 ihmistä loukkaantui Bangkokista Hat Yaihin (Songkhlassa) kulkevan matkustajabussin törmättyä Chumphonissa.

Tha Saen poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta lauantaina (0. syyskuuta) kello 40.nd) eteläisellä päätiellä, Petchkasem Roadilla, Had Punkrain osa-alueella Mueang Chumphonissa.

Poliisi ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen matkustajabussin, Bangkok – Hat Yai (Songkhlassa) kaatuneen tienvarteen. Pääkuljettaja, Mr. Surachai Buaphet, 43, Trangista, löydettiin kuolleena kuljettajan istuimen läheltä. Neljätoista ihmistä, pääosin kotimaisia ​​turisteja, loukkaantui ja heidät kuljetettiin läheiseen sairaalaan.

Toinen kuljettaja kertoi poliisille, että bussi oli matkalla Bangkokista Hat Yaihin. Bussissa oli yhteensä 17 henkilöä, joista 14 matkustajaa, linja-auton miehistön jäsen ja kaksi kuljettajaa. Linja-auton kuljettaja menetti hallinnan ennen kuin törmäsi keskusvarastoon.

Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että kuljettaja nukahti ratissa. He jatkavat kuitenkin tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.