Kilpikonna pelastettu Phuket Beachillä

Phuket -

Merikilpikonna on pelastettu rannalta Thalangissa.

Suppachock Eakkasai ja Sawanon Promchai ilmoittivat Sirinatin kansallispuiston henkilökunnalle, että he olivat löytäneet merikilpikonnan Nai Thonin rannalta.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) saapui rannalle löytääkseen naaraspuolisen Olive Ridley -merikilpikonnan, joka on noin 10-vuotias. Sen eturäppä puuttui, mutta siinä ei ollut muita haavoja. Kilpikonnan suusta ei löytynyt öljyjäämiä. Kilpikonna oli 63 senttimetriä pitkä ja 60 senttimetriä leveä.

Merikilpikonna vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin jatkohoitoa varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.