Thaimaan entisen pääministerin Thaksinin vankeusrangaistus lyhennettiin kahdeksasta 8 vuoteen kuninkaallisen armahduksen vuoksi

Kansallinen -

Hänen kuninkaallinen majesteettinsa kuningas on päättänyt lyhentää entisen pääministerin Thaksin Shinawatran vankeusrangaistusta kahdeksasta vuodesta yhteen vuoteen sen jälkeen, kun hänen kuninkaallisen armahdushakemuksensa tuli ilmi eilen 8. elokuuta.

Ensin edellinen tarinamme:

Thaksinin kuninkaallisen vetoomuksen julkisti eilen virkaatekevä oikeusministeri Wissanu Krea-ngam.

Nyt päivitykseemme:

Tänään, syyskuun 1. päivänä, kerrotaan, että Hänen Majesteettinsa Kuningas on myöntänyt Thaksinin palvelusajan lyhennyksen kahdeksasta vuodesta yhteen vuoteen.

Royal Gazettessa julkaistun lausunnon mukaan Thaksinin vankeusrangaistusta on lyhennetty, koska hän on aiemmin toiminut pääministerinä, joka hoiti tehtäviä kansakunnan ja kansan hyväksi.

Hän katuu myös rikkomuksiaan, uskollisuutta monarkian instituutiota kohtaan ja terveyskysymyksistä, jotka vaativat erikoislääkäreiden hoitoa, kuten lausunnossa lukee.

Tämän valossa Hänen kuninkaallinen Majesteettinsa kuningas on päättänyt lyhentää entisen pääministerin vankeusrangaistusta kahdeksasta vuodesta yhteen vuoteen, jotta hän voisi hyödyntää tietojaan, taitojaan ja kokemustaan ​​edistääkseen maata. yhteiskunta ja ihmiset.

Tämä kehitys tapahtui sen jälkeen, kun Thaksin oli virallisesti alkanut istua vankilassaan vain 10 päivää. suurimman osan hän vietti vankilan ulkopuolella poliisisairaalassa lääketieteellisistä syistä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.