Harvinainen Blue Dragon Sea Slug löydetty Karon Beachiltä

Karon –

Harvinainen Blue Dragon Sea Slug löydettiin Karon Beachiltä Mueang Phuketista.

Monsoon Garbage Thailand julkaisi Facebook-sivullaan, että Karon Beachiltä löydettiin paljon Blue Dragonsia eli merietanoita, jotka ovat eräänlainen nilviäinen.

Blue Dragonin pääruoka on portugalilainen Man o' War eli sininen pullohyytelökala, joka on myrkyllinen hyytelökala. Sinisellä lohikäärmeellä on samanlaista myrkkyä kuin portugalilaisessa Man o'Warissa. Niitä ei usein löydy Thaimaasta, ja se on vain noin 1.5 tuumaa pitkä.

Blue Dragon asuu syvässä meressä, eikä sitä yleensä löydy rannoilta. Kuitenkin tänä monsuunikauden aikana ne huuhtoutuvat joillekin rannoille. Niitä tavataan enimmäkseen Australian, Etelä-Afrikan ja Euroopan lämpimillä merillä.

Thaimaan viranomaiset kertovat, että monet ulkomaalaiset uimarit Phuketin rannoilla ovat loukkaantuneet myrkyllisistä meduusoista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.