Vangittu entinen Thaimaan pääministeri Thaksin hakee virallisesti kuninkaallista armahdusta

Kansallinen -

Vangittu entinen Thaimaan pääministeri Thaksin Shinawatra on pyytänyt virallisesti kuninkaallista armahdusta hieman yli viikko sen jälkeen, kun hän oli palannut maahan 15 vuoden itsepakotuksen jälkeen.

Torstaina 31. elokuuta varapääministeri Wissanu Krea-ngam, joka on myös virkaa tekevä oikeusministeri, paljasti lehdistölle, että Thaksin on jättänyt virallisen kuninkaallisen armahdushakemuksen.

Wissanu kertoi saaneensa jo entisen pääministerin kuninkaallisen armahdushakemuksen ja että se käsitellään menettelysääntöjen mukaisesti.

Thaksin, joka tuomittiin korruptiosta ja tuomittiin kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen, oleskelee parhaillaan Bangkokin poliisin yleissairaalassa terveydentilansa vuoksi.

Hänellä on pysyi lääketieteellisessä laitoksessa tuomionsa ensimmäisestä päivästä lähtien sen jälkeen, kun hänet siirrettiin yön yli Bangkokin tutkintavankeudesta sairaalaan.

Wissanu paljasti lisäksi, että Thaksin antoi armahduksen yksilönä, ei osana kollektiivista armahdusta, joka yleensä myönnetään monarkiaan liittyvien erityisten tai tärkeiden tilaisuuksien merkkaamiseksi.

Armahdus myönnetään Hänen Kuninkaallisen Majesteettinsa kuninkaan harkinnan mukaan, Wissanu sanoi.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.