Grab-taksiautot ovat nyt sallittuja Phuketin lentokentällä

Phuket -

Grab-taksiautot ovat nyt sallittu ensimmäisenä sovellustaksipalveluna Phuketin kansainväliselle lentokentälle tästä päivästä alkaen (1. syyskuuta)st).

Perjantaina (1st) Phuketin kansainvälisellä lentokentällä lehdistötilaisuuden pitivät Thaimaan lentokenttien (AOT) johtaja tohtori Keerati Kitmanawat ja Phuketin kansainvälisen lentokentän johtaja Monchai Tanod, jotka käynnistivät kampanjan, jossa Grab-taksiautot ovat nyt sallittuja. palvelemaan lentokenttää.

Dr. Keerati kertoi Phuket Expressille "Tänään on ensimmäinen päivä, jolloin AOT sallii "Grab"-taksiautojen saapumisen lentokentälle. Tavoitteena on tarjota matkustajille hyvää palvelua lentoasemalla ja tarjota heille enemmän vaihtoehtoja soittaa taksipalveluita. Sovellustaksipalvelut ovat nyt suosittuja sekä thaimaalaisten että ulkomaalaisten keskuudessa.

”Ennen emme antaneet minkään taksiauton tulla lentokentälle. Matkustajat joutuivat kävelemään lentokentän ulkopuolelle, joka oli noin 500 metrin päässä päästäkseen paikalle kutsumaansa taksiautoon, tohtori Keerati selitti.

”Ensin annamme Grab-taksien tulla lentokentälle. Jokaisen Grabin taksinkuljettajan, joka haluaa tulla lentokentälle, on kuitenkin ensin rekisteröidyttävä lentoasemalle asiakkaiden mukavuuden ja turvallisuuden vuoksi. Tulevaisuudessa myös muut sovellustaksit ovat tervetulleita mukaan.

TPN Media toteaa, että Thaimaan median reaktio tähän uutiseen oli erittäin myönteinen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.