Kiinalainen nainen pidätettiin Phuketin lentokentällä muiden ihmisten passien käytöstä

KUVA: Phuket Immigration / Matichon

Phuket -

Kiinalainen nainen pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä sen jälkeen, kun hänen havaittiin käyttäneen muiden ihmisten passeja.

Phuketin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että torstaiaamuna (31st) he pidättivät 44-vuotiaan kiinalaisen naisen kansainvälisessä terminaalissa.

Hän saapui lentokentälle Shanghai Airlinesin lennolta. Poliisi havaitsi, että nainen oli käyttänyt toisen henkilön passia. Hänen kasvonsa ja passissa oleva valokuva olivat samanlaiset, mutta eivät samat. Virkamiehet käyttivät biometristä järjestelmää vertaamaan hänen kasvojaan hänen passinsa, ja järjestelmä raportoi vain 30 prosentin vastaavuuden.

Nainen kertoi poliiseille, että hänen kasvonsa on muutettu äskettäin kirurgisesti, mutta hän ei kyennyt esittämään mitään leikkausasiakirjoja, jotka osoittaisivat tämän. Viranomaiset ottivat yhteyttä lentoyhtiöön tarkistaakseen hänen nimensä, ja he havaitsivat, että hänen oikea nimensä ei vastannut passissa olevaa nimeä.

Nainen myönsi lopulta virkamiehille, että passi ei kuulunut hänelle. Hänet vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen valheellisten tietojen ilmoittamisesta virkamiehille ja muiden henkilöiden passien käyttämisestä, mikä saattaa aiheuttaa vahinkoa muille.

Lentokenttäviranomaiset eivät julkistaneet hänen nimeään.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.