PÄIVITYS: Lisää salaperäisiä roskia huuhtoutuu Phang Nga Beachille

KUVA: Thaimaan kansallinen uutistoimisto

Phang Nga -

Phang Ngan rannalta on löydetty lisää mystisiä roskia.

Edellinen tarinamme:

Karon Beachiltä löydettiin mystisiä roskia, ja tutkinta on meneillään selvittääkseen, mikä se tarkalleen on.

Nyt päivitykseen:

Phang Ngan PR-osasto kertoi Phuket Expressille, että herra Monkol Lunsopa löysi uudet mysteerijätteet Bang Neang Beachiltä Koh Kor Kaosta Takua Pa -alueella. Esine on noin metrin leveä ja kaksi metriä pitkä. Asianomaiset viranomaiset kutsuttiin tutkimaan. Monsuunikauden aikana monet asiat huuhtoutuvat maihin, mutta nämä epätavalliset kohteet ovat edelleen tarkastelun alla ja niistä on keskusteltu laajasti eri sosiaalisissa ryhmissä ja verkkoympäristöissä.

Ei ole selvää, liittyvätkö täältä ja Phuketista löydetyt esineet toisiinsa.

Asianomaiset virkamiehet eivät ole vieläkään kyenneet tarkasti tunnistamaan missä… tai mitä…. roskat ovat lehdistön ajalta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.