Prayutin hallinto jättää jäähyväiset hallituksen viimeisen kokouksen jälkeen

LEHDISTÖTIEDOTE:

Eroava hallinto piti viimeisen hallituskokouksensa tiistaina (29. elokuuta), jonka päätti ryhmäkuva ministereistä ja henkilöstöstä.

Väliaikainen pääministeri ja puolustusministeri kenraali Prayut Chan-o-cha ilmaisi kiitollisuutensa kaikille hallituksen työhön ja kansalliseen kehitykseen vaikuttaneille. Hän myönsi myös, että tulevalle hallitukselle ei tule eroviestejä, koska hän aikoo pitää tauon ja viettää enemmän laatuaikaa perheensä kanssa.

Hallituskokouksen jälkeen kenraali Prayut totesi haastattelussa olevansa kiitollinen hallituksen jäsenille ja kaikille virkamiehille, jotka olivat tukeneet koko toimikautensa ajan. Hän korosti edelleen, että yhteistyö perustuu keskinäiseen luottamukseen ja kaikkien lakien ja määräysten noudattamiseen, ja kiitti lehdistöä sen roolista.

Tässä yhteydessä eroava pääministeri aterioi ministeriensä kanssa ilmaistakseen arvostusta heidän yhteisistä ponnisteluistaan. Uudesta hallituksesta kysyttäessä hän kommentoi, että he kaikki näyttivät erittäin kykeneviltä. Haastattelun jälkeen hän otti epävirallisia kuvia median edustajien kanssa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.