Weed Boxing Championship Samuin saarella kielletty

KUVA: Muay Ded 789

Surat Thani -

Weed Boxing Championshipiä Samuin saarella ei järjestetty, koska poliisi ja paikalliset viranomaiset kielsivät sen, vaikka todellinen syy on epäselvä.

Muay Ded 789 raportoi virallisella Facebook-sivullaan maanantaina (28th) Weed Boxing Championshipistä, joka oli suunniteltu sunnuntaille (27. elokuutath) Samuin kansainvälisellä Muay Thai -stadionilla. Osallistua halunneiden nyrkkeilijöiden väitettiin polttavan kannabista sivun mukaan, minkä järjestäjät kiistävät, ja nyrkkeilyohjelmaa oli mainostettu ennen suunniteltua esityspäivää.

Ilmoitettuna päivänä ohjelmaa ei kuitenkaan järjestetty ollenkaan. Samuin saaren viranomaiset ja poliisi kielsivät suunnitellun ohjelman ja sanoivat, että jos tapahtuma järjestetään, ryhdytään oikeustoimiin.

Phetchbuncha Samuin stadionin päällikkö Apidet Kamkaew kertoi thaimaalaiselle medialle: ”Olemme yrittäneet tukea thai-nyrkkeilyä, mutta jotkut yrittävät tuhota sen. Tällainen ohjelma voi vahingoittaa thai-nyrkkeilyn mainetta. He jopa käyttivät valokuvaa minusta mainostaakseen tätä tapahtumaa. Monet nyrkkeilyfanit, sekä thaimaalaiset että ulkomaiset, ymmärsivät tilanteen väärin. Teen poliisille ilmoituksen myös tämän tapahtuman järjestäjistä. ”

Sillä välin nyrkkeilypromoottori Boat Petyindee julkaisi viestin henkilökohtaisessa Facebookissaan. "Tämä on naurettavaa. Kuinka he voivat edes ajatella polttavansa ruohoa ennen nyrkkeilyä?"

Tapahtuman järjestäjät ja nyrkkeilijät kertoivat kuitenkin TPN-medialle, että sosiaalinen media räjäytti tapahtuman suhteettomana ja levitettiin monia vääriä huhuja.

Erään osallistuvan nyrkkeilijän, Jonny Tellon mukaan hän sanoi, että hänelle ja muille päätapahtuman otteluille oli tiukasti sanottu, ettei kannabista käyttäisi tai poltettaisi taistelijoiden takia ja että tapahtuman rikkaruoho viittasi yleisön kokoontumiseen ennen otteluita. , eivät taistelijat itse, vaan ne oli ymmärretty väärin ja muuttuneet vääriksi huhuiksi.

Järjestäjät ja nyrkkeilijät, kuten Mr. Tello, totesivat myös, että tapahtuma oli räjähtänyt suhteettomana sosiaalisessa mediassa, vaikka jotkin tapahtumaan liittymättömät verkkosivustot ja sosiaalisen median sivut mainostivat Mike Tysonia tapahtuman takana ja osallistuvan tai isännöineen. mikä ei ollut totta.

Lopuksi järjestäjät sanoivat myös syvästi kunnioittavansa ja arvostavansa kaikkia Thaimaan taistelulajeja eivätkä koskaan tekisi mitään, mikä vahingoittaisi arvostettuja perinteitä ja tapoja. He vain halusivat heidän mukaansa sallia kannabiksen katsojille ja huomauttivat, että alkoholi on yleisesti hyväksytty useimmissa taistelutapahtumissa, joten miksi äskettäin dekriminalisoitu kannabis ei voisi olla sama laillisille aikuisille ihmisjoukossa? Järjestäjät toivoivat tuovansa tapahtuman Thaimaahan tulevaisuudessa ja olivat valmiita tapaamaan tapahtuman arvostelijoita ja käymään avointa, rehellistä keskustelua siitä, miten edetä.

Tämä ei ole ensimmäinen viimeaikainen kannabikseen liittyvä kiista Thaimaassa, joka dekriminalisoitiin viime vuonna, kuten alla näkyy, mikä todennäköisesti vaikutti vääriin huhuihin ja tapahtuman peruuttamiseen.

Samaan aikaan Phuketissa:

49-vuotias amerikkalainen turisti pyysi anteeksi, kun videoleike, jossa hän puhalsi koneella kannabiksen savua Bangla Roadilla, levisi sosiaalisessa mediassa, mikä johti kiihkeään keskusteluun kannabiksesta ja kannabissäännöistä ja -säännöistä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.