Super Full Blue Moon näkyy Thaimaassa tänä iltana!

KUVA: NARIT

Thaimaa -

- Thaimaan kansallinen tähtitieteellinen tutkimuslaitos (NARIT) kutsuu ihmisiä katsomaan "Super Full Moon" -tapahtumaa keskiviikkoiltana (30. elokuuta)th).

Supertäysikuu on silloin, kun täysikuu on lähimpänä Maata kalenterivuoden aikana. Kuun etäisyys Maasta tulee olemaan noin 357,334 XNUMX kilometriä. Yö on myös kuun toinen täysikuu, ja sitä kutsutaan myös "Blue Mooniksi".

Super Full Moon näyttää olevan hieman normaalia suurempi. Normaaliin täysikuuhun verrattuna säännöllisinä aikoina se on noin seitsemän prosenttia suurempi ja 15 prosenttia kirkkaampi.

Hyvä aika katsoa "Super Full Moon" on keskiviikkona (6. elokuuta) klo 09 alkaenth) varhaiseen torstaiaamuun (31. elokuuta).st). Paljain silmin voi katsoa niin kauan kuin taivas pysyy kirkkaana, varsinkin idässä. Myös Saturnus paistaa kuun vieressä. TPN huomauttaa, että se ei välttämättä ole näkyvissä kaikissa Thaimaan osissa ja voi perustua sääolosuhteisiin.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.