Lehdistötiedote: Thaimaan elitistä Thaimaan etuoikeuteen

Paljastaa vankan strategian Thaimaan korkealuokkaisten ulkomaisten pitkäaikaisten asumismarkkinoiden valloittamiseksi, ja sen ennustetaan tuottavan yli kymmenen miljardia bahtia

Poimintoja:

Thailand Privilege Card on jatkanut jatkuvaa kasvuaan kurssin aikana
20 vuoden ajan, tuottaen maahan yli 50 miljardia thaibahtia, ja jäsenmäärä on yli 31,500 XNUMX.

-Yhtiö on aloittanut aggressiivisen strategian, joka keskittyy brändin modernisointiin luomalla uutta identiteettiä uudella logolla, uudella univormulla ja uusilla korttiformaatilla
kaikki 4 pakettia. Tämä on suunnattu huippuluokan matkailijoille.

-Yhtiö on perustamassa uusia myyntipisteitä, jotka korostavat etuoikeuksien nostamista rajojen yli "More Choices More Freedom" -konseptilla. Lisäksi ne laajenevat ensisijaisille, toissijaisille ja mahdollisille uusille markkinoille.

-Yhtiö viljelee kestävää kasvua luomalla ekosysteemiä yhteistyössä eri matkailualojen kumppaneiden kanssa. Tämän tarkoituksena on nostaa jäsenpalveluita kaikilla osa-alueilla ja vastata asiakkaiden tarpeisiin eri ulottuvuuksissa.

Thailand Privilege Card Co., Ltd. (TPC), Thaimaan eliittikorttiprojektin operaattori, jota Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) valvoo, on läpikäynyt brändimuutoksen tavoitteenaan vakiinnuttaa itsensä maailmanlaajuiseksi johtajaksi premium-etujen tarjoajana merkittäviä henkilöitä, jotka hakevat pitkäaikaista oleskelua Thaimaassa. Aiemmat kahdeksan jäsenkorttivaihtoehtoa on poistettu käytöstä, mikä mahdollistaa uuden "Thailand Privilege Card" -tuotteen, joka on nyt saatavana neljässä erillisessä paketissa. Nämä "Freedom of Choices" -filosofian pohjalle luodut paketit sisältävät laajennettuja etuoikeuksia, jotka on räätälöity erilaisiin maailmanlaajuisiin elämäntapoihin. Tarkoituksena on painottaa keskeisiä markkinoita, nimittäin Kiinaa, Japania, Yhdysvaltoja, Iso-Britanniaa, Venäjää ja Euroopan unionin maita, kunnianhimoisena ennusteena yli kymmenen miljardin bahtin panoksesta kansakuntaan.

Thailand Privilege Card Co., Ltd.:n presidentti Manatase Annawat totesi Thailand Privilege Card Co., Ltd.:n toiminnan tuloksesta vuonna 2023 ja sen nykyisestä suorituskyvystä: "Thailand Privilege Card on saavuttanut vaikuttavan 20 vuoden virstanpylvään, ja olemme erittäin ylpeitä tästä saavutuksesta. Yritys on jatkuvasti kehittänyt palveluita ja tuonut markkinoille tuotteita vastatakseen Thaimaassa pitkäaikaista oleskelua hakevien kansainvälisten asukkaiden muuttuviin tarpeisiin. Olemme ainoa maailmanlaajuinen Residency-kampanja, joka tarjoaa viisumietuja lentoasemapalvelujen ja elämäntapaetujen lisäksi, mikä johtaa yli 50 miljardin bahtin kertyneeseen tuloon 20 vuoden matkamme aikana, ja jäsenmäärä on yli 31,500 2023. Pelkästään vuonna 7,500 saavutimme noin 11,500 210 miljardia bahtia, ja jäsenmäärä kasvoi yli 2022 XNUMX, mikä merkitsee huomattavaa XNUMX % kasvua vuoden XNUMX tuloihin verrattuna.

Thailand Privilege Card Co., Ltd.:n 20-vuotisjuhlan kunniaksi on otettu käyttöön merkittävä brändäys ja etujen parantaminen. Tämä muutos merkitsee siirtymistä "Thailand Elite Cardista" "Thailand Privilege Cardiin", mikä tarjoaa lämpimän vastaanoton ja takaa äärimmäisen tyytyväisyyden ja mukavuuden kansainvälisille asukkaille, jotka haluavat perustaa pitkäaikaisen oleskelun Thaimaahan.

Tämä uudistettu tarjonta sisältää kattavat lentoasemaedut, rikastutetut matkakokemukset, vapaa-ajan, majoitukset, aktiviteetit, yrityssijoitusmahdollisuudet ja paljon muuta. Tämä monipuolinen brändäystyö sisältää keskeisiä muutoksia, kuten nykyaikaista logosuunnittelua ja uusia henkilöstön univormuja. Yrityksen DNA:n, 'GRACE', ohjaama yritys pyrkii kohottamaan thaimaalaisten tuotteiden ja palvelujen laatua, tuottamaan tuloja maan taloudelle ja vahvistamaan kuvaa globaalista organisaatiojohtajasta.

”Yritys kohdistaa neljään pääsegmenttiin: Säännölliset kansainväliset vierailijat / Varakkaat / Sijoittajat, Työelämä / Digitaaliset nomadit, Expatit Thaimaassa ja Eläkeläiset. Yhtiö tulee strategisesti tunkeutumaan useiden potentiaalisten maiden markkinoille, sisältäen keskeiset markkinat kuten Kiina, Japani, Yhdysvallat, Iso-Britannia, Venäjä, Etelä-Korea ja Euroopan unionin maat. Lisäksi yhtiö tutkii ja laajentaa läsnäoloaan kehittyvillä potentiaalisilla markkinoilla, kuten Intiassa ja GCC-alueen maissa, mukaan lukien Saudi-Arabia”, Manatase lisäsi.

Thailand Privilege Cardin uudet edut, jotka noudattavat "More Choices More Freedom" -konseptia, jokainen jäsenluokka kerää etuoikeuspisteitä, mikä mahdollistaa eksklusiivisten etuoikeuksien ja poikkeuksellisten kokemusten lunastamisen. Jäsenkortit on jaettu neljään pakettiin:

VARAUS: Jäsenmaksu on 5 miljoonaa bahtia, jäsenyyden kesto on 20 vuotta tai enemmän. Tämä vaihtoehto on suunniteltu henkilöille, jotka etsivät pitkäaikaista maahantuloa ja sieltä poistumista Thaimaahan. Jäsenyys voidaan uusia viiden vuoden välein, ja jäsenet voivat ansaita vuosittain 5 kertynyttä pistettä lunastamalla huipputason etuja, kuten majoituksen, matkustusmukavuudet, sijoitukset, terveyden ja hyvinvoinnin ja paljon muuta. RESERVE-jäsenyys on saatavilla vain kutsusta, ja se on rajoitettu 120 henkilöön vuodessa.

DIAMOND: Jäsenmaksu on 2.5 miljoonaa bahtia, jäsenyyden kesto on 15 vuotta ja yksinoikeudella koko Thaimaan oleskelun ajan. Jäsenet ansaitsevat 55 kertynyttä pistettä vuosittain lunastaakseen lisäetuja.

PLATINUM: Jäsenmaksu on 1.5 miljoonaa bahtia, jäsenyyden kesto 10 vuotta. Jäsenet keräävät 35 pistettä vuosittain lunastaakseen lisäetuja.

KULTA: Jäsenmaksu on 900,000 5 bahtia, jäsenyyden kesto 20 vuotta. Tämä vaihtoehto on kuratoitu henkilöille, jotka etsivät lyhytaikaista maahantuloa ja sieltä poistumista Thaimaahan. Jäsenet voivat kerätä XNUMX pistettä vuosittain lunastaakseen lisäetuja.

"More Choices More Freedom" tuo eksklusiivisia etuoikeuksia kaikkien kortinhaltijoiden haluamaan elämäntyyliin tarjoamalla ensiluokkaisia ​​palveluita koko Thaimaan oleskelunsa ajan.
Nämä edut sisältävät huippuluokan lentokenttäapupalvelut, eksklusiivisen pääsyn lentokentän loungeen sekä saapuessa että lähtiessä, limusiinikuljetukset ja henkilökohtaiset yhteyspalvelut neljällä kielellä: englanniksi, koreaksi, mandariinikiinaksi ja japaniksi, ja uusia kieliä on mahdollista käyttää tulevaisuudessa. .

Thailand Privilege Card Co., Ltd. pyrkii tekemään yhteistyötä matkailualan eri sektoreiden kanssa tavoitteenaan parantaa jäsenilleen kokonaisvaltaista palvelua. Tärkeintä on tuottaa tuloja yrityksille, jotka noudattavat erilaisia ​​elämäntapoja valtakunnallisesti, mukaan lukien:

Yöpyminen: Eksklusiiviset edut poikkeuksellisiin majoituksiin maailmanluokan luksushotelleissa, mukaan lukien edut, kuten "Yövy 1 yö, saat 1 yön lisää" ja huoneen korotusmahdollisuudet

Matkustaminen: Erityiset matkustusedut yhteistyössä johtavien lentoyhtiöiden kanssa, mukaan lukien henkilökohtaiset avustajat ja ystävällinen henkilökunta lentokentillä, omistetut lentokenttäkuljetukset, pääsy lentokentän loungeen sekä etuja, kuten yksityiset kuljettajat, yksityiset huviveneet, yksityiset suihkukoneet ja yksityisautojen vuokraus.

Vapaa-aika: Useita etuja kumppanuuslaitoksista, kuten ravintoloista, viihdepaikoista, ostospaikoista ja urheiluaktiviteeteista.

Näitä etuja ovat alennukset, VIP-lounget, henkilökohtainen ostoapu, etusijalla katselu näkyvissä ostoskeskuksissa, yhteistyötilat ja jopa "osta yksi saat yhden ilmaiseksi" -elokuvalipputarjouksen.

Hyvinvointi: tarjoaa ainutlaatuisia etuja terveyteen ja hyvinvointiin. Tämä sisältää terveystarkastukset merkittävissä sairaaloissa, kylpyläpalvelut, pääsyn kuntokeskuksen tiloihin ja huippuluokan hyvinvointikeskuksiin.

Varallisuus: Sijoituksiin liittyvät edut, mukaan lukien Viisauskortti (ehdoin), rahoitus- ja sijoitusneuvontapalvelut, koulutusseminaarit ja eksklusiiviset sairaus- ja henkivakuutuspaketit.

Niille, jotka ovat kiinnostuneita Thaimaan etuoikeuskortista, lisätietoja on saatavilla virallisella verkkosivustolla osoitteessa www.thailandelite.com.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/