Mysteeri Phuket Beachillä, kun outoja roskia huuhtoutuu rantaan

Phuket-

Karon Beachiltä löydettiin mystisiä roskia, ja tutkinta on meneillään selvittääkseen, mikä se tarkalleen on.

Karonin poliisipäällikkö eversti Khundet Na Nongkhai sai ilmoituksen valtavasta löydöstä Karon Beachillä lähellä Karon Sport Fieldiä keskiviikkona (30. elokuuta).th). He ja Phuket Express saapuivat rannalle löytääkseen noin 200 kiloa painavan mustan roskat. Roskista löytyi sinisiä johtoja, joissa on myös etiketin koodinumero.

Roskia kiinnitetään köysillä, kun taas Phuketin kansainvälisen lentokentän ja Thaimaan kuninkaallisen laivaston viranomaiset tutkivat, mistä ne ovat peräisin.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.