Australialainen mies kuoli kaatuttuaan Phuketin lentokentän pysäköintialueelta

Phuket -

50-vuotias australialainen mies kuoli pudotessaan Phuketin kansainvälisen lentokentän pysäköintirakennuksen kuudennesta kerroksesta.

Sakoon poliisin kapteeni Suphon Mueangkhai sai ilmoituksen tapauksesta tiistai-iltana (8. elokuuta) kello 30.th). Poliisi, pelastustyöntekijät ja Phuket Express saapuivat paikalle pian ensimmäisen puhelun jälkeen.

Ulkomaalaisen miehen ruumis löydettiin parkkihallin maasta moottoripyörien pysäköintialueen läheltä. Poliisi tunnisti ruumiin myöhemmin 50-vuotiaaksi australialaismieheksi (Hänen nimensä salattiin suurlähetystön ja perheen ilmoitusta odotettaessa.) Hänen ruumiinsa vietiin Vachiran sairaalaan Phuket Towniin tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Silminnäkijät kertoivat Phuket Expressille nähneensä miehen seisovan kuudennessa kerroksessa ennen kuin hän huusi jotain kovaa. Ihmiset, jotka näkivät hänet, huusivat ja yrittivät pysäyttää hänet, koska he pelkäsivät hänen hyppäävän. Heidän yrityksistään huolimatta mies syöksyi kuolemaan. Poliisin mukaan oli epäselvää, hyppäsikö vai kaatuko hän tarkoituksella, ja valitettavasti kielimuurien ja englanninkielisten puutteen vuoksi oli epäselvää, mitä mies oli huutanut.

Phuketin maahanmuuttopoliisi kertoi Phuket Expressille, että australialainen mies oli saapunut Phuketin kansainväliselle lentokentälle 24. elokuuta.th 2023.

Sakoon poliisi jatkaa tutkintaa ja tarkastaa CCTV-materiaalia selvittääkseen, onko mies hypännyt tai pudonnut rakennuksesta.

TPN Media huomauttaa, että vainaja vaikutti samalta mieheltä, jonka omaiset olivat aiempina päivinä kysyneet sosiaalisen median ryhmistä Phuketissa hänen olinpaikastaan ​​ja ilmaisseet huolensa hänen hyvinvoinnistaan.

TPN Media esittää surunvalittelunsa uhrin ystäville ja omaisille.

Samanlainen tapaus:

35-vuotias amerikkalainen mies, joka tunnetaan vain etunimestään Jason, kuoli hyppättyään Phuketin kansainvälisen lentokentän kolmannesta kerroksesta ja kärsi masennuksesta ja taloudellisista ongelmista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.