Toinen alkoholimyyjä pidätettiin Patongissa

Patong -

Mies pidätettiin Patongissa, kun hänet löydettiin myyvän alkoholia laatikosta.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantai-iltana (28. elokuuta) he pidättivät herra Teerapatin (Patongin poliisi ei antanut ikää ja sukunimeä) lähellä Patongin poliisiasemaa Taweewong Roadilla.

Hänet löydettiin myymästä alkoholia, jota säilytettiin vaahtomuovilaatikossa. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen alkoholin luvattomasta myynnistä ja alkoholin kaupasta.

Samanlainen tapaus:

Rantakauppias pidätettiin alkoholin myymisestä ilman lupaa Patongin rannalla.

.Nainen pidätettiin Patongissa, kun hänet löydettiin myyvän alkoholia laatikossa.

Mies pidätettiin Patongissa, kun hänet löydettiin myyvän alkoholia laatikosta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.