Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat menneeltä viikolta: Uusi pääministeri ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 21. elokuuta 2023 sunnuntaihin 27. elokuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!
  1. Myöhään iltapäivällä pidetyssä lehdistötilaisuudessa maanantaina 21. elokuuta 2023 Thaimaan digitalous- ja yhteiskuntaministeri Chaiwat Thanakamanusorn ilmoitti, että hänen ministeriönsä aikoo hakea oikeuden määräystä Facebookin sulkemiseksi Thaimaassa, koska se ei ole ryhtynyt toimiin lukuisten huijausten suhteen. petokset ja käyttäjän luomat väärennetyt mainokset
  2. Anntonia Porsild, 26, thai-tanskalainen nainen, kruunattiin Miss Universe Thailand 2023 -palkinnoksi.

Anntonia edustaa Thaimaata Miss Universe -kilpailussa El Salvadorissa tämän vuoden marraskuussa.

3. Thaimaan poliisi ilmoitti perjantaina 18. elokuuta onnistuneesta kiinniotosta amerikkalais-thaimaalaisen parin, jonka uskotaan toimineen viranomaisten mukaan Thaimaan suurimmalla escort-palvelu- ja seksitoimistosivustolla, joka on räätälöity ulkomaiselle asiakaskunnalle.

Sivuston havaittiin palvelevan erityisesti ulkomaisia ​​asiakkaita, sillä sivustolla työskenteli 80 prostituoitua eri paikoissa Thaimaassa, mukaan lukien Bangkok, Pattaya, Phuket, Chiang Mai ja Hua Hin.

4. Thaksin Shinawatra, Thaimaan entinen pääministeri, palasi kotiin tiistaina, elokuun 22. päivänä, vietettyään 17 vuotta itsemääräämässä maanpaossa uhkaavan vankeusrangaistuksen alla.

Korkein oikeus löi tiistaina, elokuun 22. päivänä Thaksin Shinawatraa, Thaimaan entistä pääministeriä, kahdeksan vuoden vankeusrangaistukseen, koska tämä oli palannut maanpaosta.

Thaksin Shinawatra, vangittu Thaimaan entinen pääministeri, siirrettiin kiireellisesti poliisin yleissairaalaan Bangkokin tutkintavankilasta noin 15 minuuttia ennen kello yhtä yöllä tiistaina 1. elokuuta hänen terveydentilansa kehittymisen jälkeen.

Thaksin on edelleen vankilassaairaalassa lehdistön ajan eri ryhmittymien puolesta ja vastaan ​​hänen vapauttamisensa tai armahduksensa puolesta.

5. Pheu Thai -puolueen pääministeriehdokas Srettha Thavisin on voittanut Thaimaan parlamentissa kaksikamarinen äänestyksen maan seuraavaksi pääministeriksi.

Thaimaan uusi pääministeri Srettha Thavisin tapasi eroavan pääministerin Gen Prayut Chan-o-chan hallituksen talossa, kun taas parlamentin jäsenet tunnustivat virallisesti kuninkaallisen komennon nimittäessään Sretthan 30. pääministeriksi.

Pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha on johtanut viimeistä kokousta puolustusneuvoston kanssa, ja hän esiintyi hyvässä hengessä jättäessään heille jäähyväiset. Eroava pääministeri salli myös ryhmäkuvien ottamisen toimittajien kanssa.

Onnittelut Thaimaan uudelle pääministerille Srettha Thavisinille.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.