Poliisisairaalan vanhempi lääkäri sanoo, että Thaksinin terveys on edelleen huolenaihe

KUVA: wikipedia

LEHDISTÖTIEDOTE: 

Entistä pääministeriä Thaksin Shinawatraa hoidettiin edelleen sairaalassa viikonloppuna, ja vanhempi lääkäri sanoi, että hänen tilansa on edelleen huolestuttava kolme päivää hänen historiallisen paluunsa jälkeen.

74-vuotias Thaksin joutui sairaalaan, kun hän kärsi rintakipusta ja korkeasta verenpaineesta ensimmäisen yön vankilassa, jossa hänet on tuomittu 8 vuoden vankeusrangaistukseen eturistiriitojen ja vallan väärinkäytön vuoksi.

Bangkokin poliisisairaalan vanhempi lääkäri Soponrat Singhajaru kertoi toimittajille, että entinen pääministeri yski, ja lisäsi, että "keuhkojen röntgensäteiden perusteella sydän- ja keuhkoasiantuntijat ovat edelleen huolissaan". Hän kieltäytyi kertomasta tarkempia tietoja potilaan luottamuksellisuuden vuoksi.

Thaksin saapui tiistaina (22. elokuuta) ennen kuin hänet vietiin oikeuteen, vankilaan ja sairaalaan tunteja myöhemmin, samana päivänä, kun Pheu Thai -puolueen Srettha Thavisin nimettiin Thaimaan 30. pääministeriksi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.