Pääministeri keskustelee matkailun tehostamisesta lentoyhtiöiden kanssa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministeri Srettha Thavisin on tavannut ilmailualan edustajia valmistautuakseen korkeaan matkailusesonkiin, jonka odotetaan huipentuvan vuoden 2023 viimeisellä neljänneksellä. Srettha sanoi, että hänen hallintonsa tulee asettumaan virkaan tullessaan ensisijaisesti matkailun virkistymiseen.

Kokoukseen osallistui Thaimaan lentokenttien (AOT) edustajia, maan tärkeimpien kansainvälisten lentoasemien operaattoreita sekä 8 lentoyhtiön toimitusjohtajaa. Ennen kokousta pääministeri esitteli osallistujille hallituksensa keskeisiä ministeriehdokkaita, jotka vastaisivat maan taloudesta.

Pääministeri sanoi aloittavansa heti virkaanastuessaan matkailun parissa, sillä viimeistä vuosineljännestä pidetään tärkeänä taloudellisen työnteon ja matkailun huippukauden aikana.

AOT:n presidentti Kerati Kijmanawat sanoi, että AOT oli keskustellut muiden organisaatioiden edustajien kanssa hänen perjantain pääministerin kanssa pidetyn kokouksensa jälkeen erityisesti Bangkokin ja Phuketin lentoasemia palvelevien lentojen puutteesta. Sektorin on valmisteltava lentoaikoja tulevia lentoja varten Kiinasta ja muista maista kuudella Thaimaan lentokentällä.

Puttipong Prasarttong-Osoth, Bangkok Airwaysin toimitusjohtaja ja Thaimaan lentoyhtiöiden liiton puheenjohtaja, ilmaisi halukkuutensa tehdä yhteistyötä ja vahvisti, että hänen lentoyhtiönsä oli hyvin valmistautunut tulevaan sesonkiin.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.