Syyskuu 2023 Festivaalit ja tapahtumat Thaimaassa

LEHDISTÖTIEDOTE: 

Kymmenes Lunar Month Festival, Ko Lae Boat Racing, Long-boat Racing, Cross-Region Travel Fair ja joukko maratoneja/puolimaratoneja tekevät syyskuusta 2023 toisen tapahtumarikkaan kuukauden Thaimaassa.

Syyskuussa järjestetään useita uskonnollisiin uskomuksiin perustuvia festivaaleja, innovatiivisia tapahtumia, joissa juhlitaan Thaimaan taidetta ja käsitöitä, sekä monia urheilutapahtumia.

Tässä on luettelo muista festivaaleista ja tapahtumista, jotka järjestetään ympäri Thaimaa syyskuussa 2023 päivämäärän mukaan lajiteltuna:


Alueiden väliset matkamessut
1-3 syyskuu 2023
Hatyain keskusta, Songkhla

Tämä on viimeinen viiden matkailumessujen sarjasta, jotka järjestetään Thaimaan viidellä alueella kesä-syyskuussa 2023 ja joiden tavoitteena on edistää alueiden välistä matkailua. Näyttelyssä on tarjouksia ja erikoistarjouksia majoituksesta, nähtävyyksistä, matkatoimistoista ja muista matkailutuotteista ja -palveluista eri puolilla maata, sekä tee-se-itse-työpajoja paikallisesta viisaudesta viideltä alueelta.

Khao Yai Clay -käsityön luominen
1-3 syyskuu 2023
Primo Piazza Khao Yai, Nakhon Ratchasima

Kolmipäiväisessä tapahtumassa on keramiikka- ja keramiikkatuotteita, savea esittäviä taiteita ja keramiikkapajoja – samalla kun tarjolla on maailmanluokan kokkien erikoismenuja erityisesti valmistetuilla keramiikkalautasilla. Siellä on myös musiikkikonsertteja ja savikarnevaalijuhla sekä savikaravaani, jolla pääsee ihailemaan Khao Yain kansallispuiston ja Khorat UNESCO Global Geoparkin rehevää luontoa.

Bangkokin jalokivet ja korut 2023
6-10 syyskuu 2023
Queen Sirikit National Convention Centre, Bangkok

Tänä vuonna merkitään 40th vuosipäivä Bangkokin jalokivi- ja korumessuille, joita pidetään Aasian pisimpään vietettyinä messuina. Kauppaministeriön kansainvälisen kaupan edistämisosaston (DITP) järjestämä messu yhteistyössä Gem and Jewellery Institute of Thailandin (GIT) kanssa esittelee kattavan valikoiman tuotteita raaka-jalokivistä valmiisiin koruihin, mukaan lukien jalokivet, muun muassa irtokivet, hienot korut, hopeakorut, kultakorut, platinakorut, helmet, pukukorut, valmistusvälineet ja pakkaukset.

Phanom Rung Light Phenomenon (Auringonnousu)
8-10 syyskuu 2023
Phanom Rungin historiallinen puisto, Buri Ram

Tämä on kolmas kerta tänä vuonna, kun vierailijat voivat tarkkailla auringonvaloa Prasat Hin Phanom Rungin 15 oven läpi. Valoilmiö tapahtuu neljä kertaa vuodessa – kaksi auringonlaskutapahtumaa tapahtuu 5.–7. maaliskuuta ja 5.–7. lokakuuta ja kaksi auringonnousutapahtumaa 3.–5. huhtikuuta ja 8.–10. syyskuuta.

Prasat Hin Phanom Rung sijaitsee sammuneen tulivuoren huipulla 60 kilometriä Buri Ramin kaupungista etelään. Se on Thaimaan suurin ja parhaiten kunnostettu khmerien alue, ja sieltä on hienot näkymät ympäröiville riisipelloille.

Thai-Japanin ikoninen musiikkifestivaali 2023
22-24 syyskuu 2023
ICONSIAM, Bangkok

Vuosittainen musiikkifestivaali edistää thaimaalaista ja japanilaista popkulttuuria. Tänä vuonna tapahtuma täyttää myös 50 vuottath ASEANin ja Japanin ystävyyden vuosipäivänä, ja siellä esiintyy yli 50 tunnettua bändiä Thaimaasta ja Japanista, mukaan lukien Banzai Japan, Beyooooonds, Chicken Blow The Idol, FES☆TIVE ja Kyushu Girls Wing Japanista sekä Euphonie, Fuyubi, HatoBito, Ikinari Tell Minä, Stellagrima ja TerasuDanshi Thaimaasta. Koko kolmen päivän ajan esitysaika on klo 14.00-22.00.

Sakhon Nakhon Tao Ngoin palvontaperinne 2023
23-29 syyskuu 2023
Pung River Park, Tao Ngoin piiri

Vuosittaiset rituaali- ja tanssiesitykset, joissa palvotaan Phaya Tao Ngoita (kilpikonnaherra) – Tao Ngoin alueen symbolia Koillis-Thain Sakon Nakhonin maakunnassa. Perinnettä järjestetään valaistujen pitkäveneiden kulkueiden ja pitkäveneiden kilpailujen sekä monien muiden viihde- ja kuluttajamessujen ohella.

Kalasin Long-boat Racing Festival 2023
21-25 syyskuu 2023
Pao-joki, Kamalasain piiri

Nauti viiden päivän pitkistä venekilpailuista, kansanesityksistä, pitkien veneiden kulkueista ja cheerleading-kilpailuista sekä muinaisesta rumpukilpailusta (Seng Klong King).

Narathiwat Ko Lae Boat & Long-boat Racing 2023
22-24 syyskuu 2023
Tha Prayasain pato

Paljon odotetut Ko Lae -vene- ja pitkäveneiden kilpailut, jotka ovat yksinomaan Narathiwatissa, järjestetään vuosittaisten Narathiwat's Specialty Fair -messujen yhteydessä. Erilaisten venekilpailujen lisäksi siellä on näyttelyitä ja esittelyjä Ko Laen venekopioista ja muista taide- ja käsityöasioista.

Narathiwatin erikoismessut

16-25 syyskuu 2023
Tha Prayasain pato

Narathiwatin erikoismessuilla juhlitaan Krajoodin (Harmaa sara) käsitöitä ja niihin liittyviä Narathiwatille ainutlaatuisia taide- ja käsitöitä sekä maakunnan kuuluisia Longkong-hedelmiä ja maataloustuotteita. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, 17.-18 järjestetään Java Dove Sound Competition Royal Cupiin.

Nakhon Si Thammarat kymmenennen kuun kuukauden festivaali 2023
25.-14
Princess Mother 84 Park (Thung Tha Lat)

Tänä vuonna merkitään 100th vuosipäivä "Sat Duen Sip" ansioiden tekemisen perinne Nakhon Si Thammaratissa. Provinssi on suunnitellut 20 päivää ja 20 yötä ansioiden ansaitsemisseremonioita ja monia muita aktiviteetteja, mukaan lukien Nakhon Si Thammarat Punaisen Ristin messut 2023, thaimaalainen kirjallisuuskilpailu, Nang Talungin välienselvittely, liverunokilpailu, nuori Manora, Nang Talung talk show, nuoret varjoleikkiä ja musiikkikonsertteja.

Syyskuussa 2023 järjestetään myös erilaisia ​​juoksutapahtumia ympäri Thaimaata, mukaan lukien seuraavat, jotka on lajiteltu päivämäärän mukaan:

Chiang Khan Super Half Marathon 2023
3 syyskuu 2023
Chiang Khan, Loei

Super Half Marathon 25 km, Super Mini Marathon 15 km ja Fun Run 5 km Chiang Khanissa, rennossa ja ihanassa kaupungissa Mekongin Thaimaan rannalla Koillis-Thaimaassa. Kaupunki on säilyttänyt vanhan maailmantunnelman, ja sen päätie on tiikkipuutalojen reunustama. Juoksutapahtumaan liittymisen tai sen todistamisen lisäksi vierailijat voivat kokea paikallisia aktiviteetteja, kuten ansiota buddhalaisille munkeille, ihailla upeaa Phu Thok -näkymää tai nauttia auringonnoususta panoraamanäkymillä Chiang Khaniin.

Chiang Mai 22t 2023 @Doi Suthep
10 syyskuu 2023
Lähtö-maali Chiang Main eläintarhassa

Chiang Main pohjoinen maakunta tarjoaa paljon sekä luonnollisia että ihmisen tekemiä nähtävyyksiä, joista monet sijaitsevat viehättävässä ympäristössä keskellä vehreää trooppista maaseutua. Ja jos vierailet Chiang Maissa tänä syyskuussa, liity tai vain nauti tapahtumasta, joka sisältää 22 km puolimaratonin, 10 km minimaratonin ja 5 km hauskan juoksun.

Khao Yai autoton päivä 2023
22 syyskuu 2023
Khao Yai kansallispuisto

Khao Yain ja Nakhon Ratchasiman julkiset ja yksityiset organisaatiot juhlivat Maailman autotonta päivää – joka järjestetään joka vuosi 22. syyskuuta tai noin XNUMX. syyskuuta kaupungeissa ympäri maailmaa – Khao Yain kansallispuistossa. Maksuton tapahtuma kutsuu kaikki mukaan autottomiin aktiviteetteihin, kuten kävelyyn, pyöräilyyn ja Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaan puistoon juoksemiseen, valokuvanäyttelyyn, musiikkiesityksiin, zero waste -aterioihin ja tähtien katseluun.

Huomioithan, että useimpiin juoksutapahtumiin ilmoittautuminen on jo päättynyt. Olipa se suljettu tai vielä auki, vierailijat voivat silti nauttia hauskasta tunnelmasta jokaisessa paikassa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.