Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Thaimaan uusi pääministeri vierailee Phuketissa ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 21. elokuuta 2023 sunnuntaihin 27. elokuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. 49-vuotias amerikkalainen turisti pyysi anteeksi, kun videoleike, jossa hän puhalsi koneella kannabiksen savua Bangla Roadilla, levisi sosiaalisessa mediassa, mikä johti kiihkeään keskusteluun kannabiksesta ja kannabissäännöistä ja -säännöistä.

Phuket Express huomautti, että poliisi ei nimennyt turistia. He eivät myöskään kertoneet mahdollisista oikeustoimista turistia vastaan.

2. Mueang Phuketin yliopistossa XNUMX opiskelijaa pelastettiin sen jälkeen, kun hissin ovea ei voitu avata noin puoleen tuntiin.

Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew saapui myöhemmin henkilökohtaisesti tapahtumapaikalle tapaamaan pelastettuja opiskelijoita ja kiittämään heitä heidän urheudestaan.

3. Oikeustoimia käynnistetään 13:ta luvatonta kannabiskauppaa vastaan ​​Phuketissa ja 18 kannabiskaupan toimilupaa keskeytettiin.

Kahden muun patongin kannabiskaupan toimiluvat on keskeytetty, koska niiden on havaittu rikkovan erilaisia ​​sääntöjä.

4. Harvinainen ryhävalas on havaittu Phuketista.

Ensimmäinen kerta Thaimaassa oli tiettävästi 14 vuotta sitten Phuketissa. Suurin osa niistä löytyy Okinawan (Japani), Taiwanin, Filippiinien ja Australian ympäristöstä.

5. Thaimaan uusi pääministeri Srettha Thavisin vieraili Phuketissa keskustelemassa Phuketin kansainvälisen lentokentän laajentamisesta ja matkailun kehittämisestä.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin vieraili Bangla Roadilla Patongissa. Syynä vierailulle Phuketissa oli se, että se oli Thavisinin mukaan maan kansainvälisen matkailun tulojen pääportti.

Vierailu sai hyvän vastaanoton thaimaalaiselta yleisöltä ja Phuketin yritysten omistajilta, jotka toivovat aukioloaikojen ja alkoholinkäyttöä koskevien sääntöjen lieventymistä.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.