Mies puukotti entisen tyttöystävän kuoliaaksi päivänvalossa Kathussa

Kathu -

Mies puukotti entisen tyttöystävänsä kuoliaaksi Kathussa.

Kathun poliisille ilmoitettiin tapauksesta maanantai-iltapäivällä (28th) moottoripyöräliikkeen edessä Wichit Songkram Roadilla Kathussa.

Poliisi, pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen naisen, joka oli tunnistettu vain neiti Wimoniksi, 30 Phetchabunista. Hän vuoti runsaasti verta maassa monien puukotushaavoineen, ja hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan, jossa hänet julistettiin traagisesti kuolleeksi.

Poliisi pidätti epäillyn, joka oli vain herra Paytai, 32, Phetchabunista. Hän oli neiti Wimonin entinen poikaystävä. Häneltä takavarikoitiin 25 senttimetriä pitkä terävä veitsi. Hänen kädessään löydettiin viiltohaavoja ja hänet vietiin Kathun poliisiasemalle.

Paytai kertoi poliisille, että hän yritti elvyttää suhdetta entiseen tyttöystäväänsä, mutta tämä kieltäytyi ja yritti kävellä pois hänestä. Hän seurasi häntä ennen kuin he aloittivat suullisen ja sitten fyysisen riidan ja puukotti häntä monta kertaa.

Kathun poliisi ei ole vielä tunnistanut herra Paytain virallisia syytteitä, mutta ilmoittaa olevansa tulossa, koska he määrittävät, oliko murha harkittu vai ei.

Paytai on edelleen poliisin pidätettynä lehdistön ajan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.