Tuli tuhosi useita veneitä Phuketissa, ei loukkaantumisia

Phuket -

Tulipalo tuhosi kaksi kalastusvenettä Phuketin laiturilla, mutta onneksi henkilövahinkoja ei tullut.

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Chayapong Pranit kertoi The Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapahtumasta Fish Market Organizationin laiturilla Sireyn saarella Rassadissa, Mueang Phuketissa viime viikonloppuna 27. elokuuta 2023.

Paikalle saapuneet palomiehet paloautoineen havaitsivat, että kahdessa pysäköidyssä kalastusveneessä oli tulipalo. Palo saatiin lopulta hallintaan sammutustiimien laajan ponnistelun jälkeen. Molemmat kalastusveneet olivat huonokuntoisia, eikä niitä tällä hetkellä käytetty asumis- tai kalastukseen. Henkilövahinkoja ei raportoitu eikä öljyvuotoja löytynyt.

Phuketin merenkulkutoimisto jatkaa tutkintaa selvittääkseen palon tarkan syyn, tunnistaakseen veneiden omistajat ja määrittääkseen kokonaistaloudellisen tappion.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.