Thaimaan uusi pääministeri Srettha Thavisin vierailee Phuketissa

Phuket -

Thaimaan uusi pääministeri Srettha Thavisin vieraili Phuketissa keskustelemassa Phuketin kansainvälisen lentokentän laajentamisesta ja matkailun kehittämisestä.

Edellinen tarinamme:

Pheu Thai -puolueen pääministeriehdokas Srettha Thavisin on voittanut Thaimaan parlamentissa kaksikamarinen äänestyksen maan seuraavaksi pääministeriksi.

Nyt päivitykseen:

30th Thaimaan pääministeri Srettha saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle perjantaina (25th) noin klo 11. Hän keskusteli lentoaseman johtajien kanssa lentokentän laajennussuunnitelmista.

Iltapäivällä klo 2-30 hän tapasi Phuketissa elinkeinoelämän toimijoita keskustellakseen maakunnan kehittämisestä. Sen jälkeen hän tapasi Phuketin vanhassakaupungissa Thalang Roadilla liiketoimijoita klo 4.

Klo 8 hän tapasi Bangla Roadilla yrittäjiä matkailusta ja ehdotuksista myöhempiä sulkemisaikoja varten.

Lauantaina (26th) hän tapaa liiketoimijoita Phang Ngassa keskustellakseen hyvinvointimatkailusta Andamanin maakunnissa ennen paluutaan Bangkokiin iltapäivällä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.