Thaimaan uusi pääministeri Srettha Thavisin vierailee Bangla Roadilla Patongissa

Patong -

- Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin vieraili Bangla Roadilla Patongissa. Syynä vierailulle Phuketissa oli se, että se oli Thavisinin mukaan maan kansainvälisen matkailun tulojen pääportti.

Aiemmat tarinamme:

Pheu Thai -puolueen pääministeriehdokas Srettha Thavisin on voittanut Thaimaan parlamentissa kaksikamarinen äänestyksen maan seuraavaksi pääministeriksi.

Nyt päivitykseemme:

30th Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle perjantaina (25. elokuuta)th) noin klo 11. Hän keskusteli lentoaseman johtajien kanssa lentokentän laajennussuunnitelmista.

Perjantai-iltana (25th) Pääministeri Srettha vieraili Bangla Roadilla Patongissa, Phuketin yöelämän matkailu- ja viihdealueen keskuksena.

Monet thaimaalaiset ja ulkomaalaiset ottivat selfie-kuvia hänen kanssaan ja huusivat ääneen "pääministeri".

Hän tapasi Patong Entertainment Business Associationin puheenjohtajan Weerawit Krueasombatin ja keskusteli viihdepaikkojen aukioloajoista sekä mahdollisuudesta laajentaa ja viihdealueet Bangla Roadilla ja Patongin alueella tavoitteena laajentaa vyöhykettä niin, että tapahtumapaikat ulottuvat Patongin alueelle. voi avata myöhemmin turisteille. Tällä hetkellä sulkemisajat ovat laillisesti keskiyön ja 2:00 välisenä yönä Yöelämän yritysten omistajat pitävät tätä liian aikaisina ja haluavat sulkemisaikojen pidentämistä laillisesti tai ne poistetaan kokonaan.

Baari- ja alkoholiala haluaa myös, että pitkäaikainen laki, jonka mukaan alkoholia ei saa myydä klo 2-00 välisenä aikana, poistetaan kokonaan. Korostetaan, että yli viisikymmentä vuotta vanhassa laissa ei ole järkeä ja poliitikot eivät voi edes olla samaa mieltä. miksi laki on olemassa tai mitä muuta tarkoitusta sillä on kuin turhauttaa turisteja.

Pääministeri Srettha pysähtyi myös katsomaan lahjakasta nuorta katutaiteilijaa, joka lauloi ja tanssi.

Toimittajat kysyivät pääministeri Sretthalta, miksi hän valitsi Phuketin vierailun ensimmäiseksi maakunnaksi pääministeriksi tullessaan, ja hän sanoi: "Koska tämä on matkailun symboli ja maan matkailutulojen pääportti."

Lauantaina (26th) Pääministeri Srettha tapasi liiketoimijoita Phang Ngassa keskustellakseen hyvinvointimatkailusta Andamaanien maakunnissa ennen paluutaan Bangkokiin iltapäivällä.

TPN-media huomauttaa, että lopullisia päätöksiä viihdepaikkojen aukioloaikojen laajentamisesta ei tehty ja asiasta keskustellaan lisää tulevina viikkoina.

Erityisen kiinnostava on herra Thavisin, joka myös totesi, että hänen uusi hallitusnsa harkitsisi ehdotuksia joidenkin maiden turistien kolmenkymmenen päivän maahantuloajan pidentämiseksi 90 päivään, mikä auttaisi lisäämään matkailua ja olisi monien tervetullut. Hän ilmaisi kuitenkin myös huolensa ehdotuksista vapauttaa kokonaan poikkeukset sellaisista maista kuin Intia, Venäjä ja Kiina toteamalla, että näillä on joitain turvallisuusongelmia, mutta ei selventänyt perusteellisesti.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.