Varapuhemies eroaa, jos MFP johtaa oppositiota

LEHDISTÖTIEDOTE: 

Edustajainhuoneen varapuhemies Padipat Suntiphada on ilmaissut halukkuutensa erota virastaan, jos Move Forward -puolue, johon hän kuuluu, ottaa opposition johtajuuden edustajainhuoneessa.

Aiemmat jutut:

Thaimaan parlamentin toinen varapuhemies Padipat Suntiphada on jälleen kuumassa vedessä sen jälkeen, kun häntä syytettiin valtion varojen väärinkäytöstä mookata-juhlien (Thai BBQ) järjestämiseksi parlamentin työntekijöille.

Thaimaan parlamentin edustajainhuoneen varapuhemies Padipat Suntiphada Move Forward -puolueesta saattaa olla pulassa tämän lain rikkomisesta, kun hän jakoi kuvan, jossa hän pitää käsissään tölkkiä hänen mukaansa käsityöolutta kotiprovinssistaan ​​Phitsanulokista Thaimaasta pohjoisessa..

Nyt päivitykseen:

Padipatin nykyinen rooli varmistettiin, kun Move Forward yritti vielä muodostaa koalitiohallitusta Pheu Thai -puolueen ja muiden pienempien puolueiden kanssa.

Olosuhteiden muuttuessa, joka asetti Move Forwardin oppositioon Pheu Thain päätöksestä, puolue on nyt kelvollinen johtamaan oppositiota, koska sillä on eniten kansanedustajia oppositiopuolueista. Eduskunnan sääntöjen mukaan oppositiopuolue ei kuitenkaan voi olla samanaikaisesti edustajainhuoneen puhemiehen tai varapuheenjohtajan tehtävissä.

Padipat vahvisti olevansa valmis suhtautumaan myönteisesti Move Forwardin johtokunnan päätökseen ja eroamaan tehtävästään, jos puolue johtaa oppositiota. Uusista olosuhteista huolimatta hän vakuutti aikovansa pysyä roolissaan neutraalina ja varmistaa oikeudenmukaisuuden edustajainhuoneen kokouksissa sekä hallituksen että opposition jäsenille.

Padipatin pukeutuminen joutui myös tarkastelun kohteeksi edustajainhuoneen kokouksessa, ja se sai Pheu Thaimaan kansanedustajilta moitteita siitä, etteivät he käyttäneet kravattia istunnon puheenjohtajana. Padipat katkaisi keskustelun hänen pukeutumisestaan, joka puolusti pukeutumistaan ​​tilaisuuteen sopivaksi ja vannoi olevansa varovaisempi pukeutumisessaan tulevia tapaamisia varten.

Keskustelujen keskellä toinen pheuthaimaalainen kansanedustaja ehdotti komitean perustamista tutkimaan kansanedustajien ja senaattoreiden asianmukaista pukeutumista, mutta Padipat suuntasi huomion uudelleen oleellisempiin asioihin korostaen yleisön läsnäoloa, joka seuraa prosessia.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.