Toinen alaikäinen, joka löydettiin töistä Patong Barista, sanoo Phuketin poliisi

Patong -

Thaimaalainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli antanut alaikäisen työskennellä siellä.

Keskiyön jälkeen (26. elokuutath) poliisi pidätti Soi Sea Dragonissa Bangla Roadilla Patongissa naisen, joka oli tunnistettu vain neiti Thongsaiksi, mutta poliisi ei ilmoittanut hänen ikänsä.

Hänet vietiin Patongin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen alle 18-vuotiaiden työntekijöiden sallimisesta työskennellä viihdepaikalla ja alle 18-vuotiaiden työntekijöiden sallimisesta työskennellä kello 10–00.

Phuketin poliisin mukaan on viime aikoina löydetty useita alaikäisiä työskentelemässä alueen baareissa, kuten olemme käsitelleet alla.

Samanlainen tapaus:

Thaimaalainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut luvattoman hierontaliikkeen ilman lupaa ja antanut alaikäisen työskennellä.

Thaimaalainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut luvattoman baarin ilman lupaa ja antanut alaikäisen työskennellä siellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.