TCC hahmottelee Thaimaan talouden kolmipisteen elvytyssuunnitelman

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan kauppakamari on laatinut kattavan kolmikohtaisen suunnitelman, jossa se kehottaa äskettäin nimitettyä pääministeri Srettha Thavisinin johtamaa hallitusta ryhtymään nopeisiin toimiin talouden ja matkailualan elvyttämiseksi.

Kamarin puheenjohtaja Sanan Angubolkul korosti välittömien toimenpiteiden ja nopeutetun budjettimaksun merkitystä ajankohtaisten taloudellisten haasteiden ratkaisemiseksi. Sanan teki selväksi, että on erittäin tärkeää priorisoida tiettyjä toimia uuden hallituksen ensimmäisen 100 päivän aikana, ja kehotti uutta hallitusta vastaamaan kiireellisiin elvytyspaketteihin, joiden tarkoituksena on keventää kansalaisten elinkustannustaakkaa ja yritysten tuotantokustannuksia.

Uutta hallintoa on myös kehotettu helpottamaan nopeasti viisumien myöntämistä kiinalaisille turisteille ja vastaamaan ulkomaisten matkailijoiden kasvavaan kysyntään lisäämällä lentojen saatavuutta. Nämä ennakoivat toimenpiteet ovat erityisen tärkeitä ottaen huomioon viimeisen vuosineljänneksen merkityksen Thaimaan matkailun huippusesonkiaikana, ja niillä on siten keskeinen rooli maan talouden elpymisessä.

Lisäksi on äärimmäisen tärkeää nopeuttaa varainhoitovuoden 2023 talousarvion maksuja ja antaa viipymättä talousarvioesitys tilikaudelle 2024, sillä sen on tarkoitus varmistaa sujuva siirtyminen, vahvistaa ulkomaisten sijoittajien luottamusta ja lisätä ulkomaisia ​​investointeja.

Sanan ilmaisi kamarin luottamuksen siihen, että näiden ehdotusten täytäntöönpano yhdistettynä talouden elvytystoimiin johtaisi talouskasvuun viimeisen vuosineljänneksen aikana ja lopulta saavuttaisi valtakunnan alkuperäisen 3 prosentin kasvutavoitteen.

Hallituksen lähestyessä muodostumisen horisontissa jakama edelleen jakoi positiivisen näkemyksensä mahdollisten nimitettyjen taitavuudesta hoitaa tehokkaasti taloussalkkuja ja edistää kaikkien Thaimaan kansalaisten hyvinvointia.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.