Srettha tapaa Prayutin Govt Housessa

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Thaimaan uusi pääministeri Srettha Thavisin tapasi eroavan pääministerin Gen Prayut Chan-o-chan hallituksen talossa, kun taas parlamentin jäsenet tunnustivat virallisesti kuninkaallisen komennon, joka nimitti Sretthan 30. pääministeriksi. Ministeri.

Tämä on hetki, jolloin Srettha Thavisin astui hallituksen taloon tapaamaan eroavan pääministerin kenraali Prayut Chan-o-chaa kuninkaallisen nimityksen jälkeen. Nimitysseremonia pidettiin Pheu Thai -puolueen päämajassa Bangkokissa sen jälkeen, kun kansalliskokous hyväksyi Sretthan tiistaina.

Sretthan ja kenraali Prayutin tapaaminen pidettiin yksityisesti. Kenraali Prayut toimitti tässä yhteydessä kukkakimpun herra Sretthalle onnitteluna.

Sretthan ja kenraali Prayutin kerrottiin keskusteleneen taloudellisista kysymyksistä, ennen kuin kenraali Prayut antoi herra Sretthalle kierroksen hallituksen talokompleksissa, mukaan lukien pääministerin toimistossa ja Thaimaan pääministerien muotokuvagalleriassa.

Myöhemmin Pheu Thai Partyn päämajassa herra Srettha paljasti tapaamisensa kenraali Prayutin kanssa osoittaakseen hänen kunnioituksensa ja pyytääkseen hänen neuvojaan. Hän sanoi, että kenraali Prayut oli ilmaissut hänelle välittävänsä maata kohtaan.

Tänään parlamentissa edustajainhuoneen toinen varapuhemies Pichet Chuamuangphan Pheu Thai -puolueesta kertoi kansanedustajille Srettha Thavisinin nimittämisestä Thaimaan pääministeriksi. Edustajainhuoneen pääsihteeri Pornpit Petchcharoen luki sen myöhemmin. Srettha nimitettiin virallisesti pääministeriksi 22. elokuuta 2023 kuninkaallisen käskyn päivämäärän mukaisesti.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.