Öljy vaikuttaa edelleen merikilpikonniin Phuketin rannoilla

Phuket -

Phuketin merestä löydettiin vuotaneen öljyn peittämä merikilpikonna.

Aiemmat tarinamme:

Öljytahroja löydettiin useilta Thalangin rannoilta sekä merikilpikonnan poikasta, joka näytti saaneen öljyn vaikutuksen.

Phuketin merenkulkutoimisto teki ilmoituksen oikeustoimista venettä vastaan, joka päästi öljyä mereen.

Toinen merikilpikonna löydettiin öljyn vaikutuksesta Phuketin merestä. Meriekologit sanoivat, että paikalliset meren resurssit olivat vaikuttaneet suuresti.

Phuketin merenkulkutoimisto on tehnyt lisää poliisiilmoituksia oikeustoimista venettä vastaan, joka päästi öljyä mereen.

Toinen kaksi merikilpikonnaa löydettiin öljyn vaikutuksesta Phuketin merestä.

Phuketissa löydettiin lisää öljyn aiheuttamia merikilpikonnia.

Toinen öljyn joutunut merikilpikonna löydettiin Phuketin merestä.

Phuketin merestä löydettiin valtava öljyn aiheuttama merikilpikonna.

Nyt päivitykseen:

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) virkamiehet kertoivat Phuket Expressille, että Kata Beachin, Mueang Phuketin alueella sijaitsevan meripelastuskeskuksen henkilökunta ilmoitti heille tapauksesta keskiviikkona (23. elokuuta).rd).

DMCR:n virkamiehet menivät rannalle etsimään heikkoa, noin 11 kiloa painavaa Olive Ridley -merikilpikonnaa. Se oli 47.5 senttimetriä pitkä ja 50 senttimetriä leveä. Kilpikonna oli kuivunut. Sen oikea eturäppä puuttui ja sen kuori oli tulehtunut. Sen suusta löytyi öljyä.

Kilpikonna pelastettiin ja öljy puhdistettiin siitä ennen kuin kilpikonna vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin jatkohoitoa varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.