Yleisöä varoitettiin väärennetyistä sovelluksista, jotka tarjoavat digitaalista rahaa

LEHDISTÖTIEDOTE: 

Viranomaiset ovat varoittaneet yleisöä 10,000 XNUMX digitaalista rahaa lupaavien rekisteröintihakemusten lataamisesta, mikä on Pheu Thai -puolueen vaalikampanjansa aikana ehdottama keskeinen politiikka.

Uusi hallitus jatkaa 10,000 XNUMX bahtin digitaalisen monisteen politiikkaa, kuten Pheu Thai -puolue lupasi parlamenttivaalien aikana.

Pääministeri Srettha Thavisin on vahvistanut, että hallitus toteuttaa keskeisiä linjauksia, jotka Pheu Thai -puolue lupasi yleisölle vaalien aikana, mukaan lukien 10,000 XNUMX bahtin digitaalisen rahan jakopolitiikka. Hän sanoi, että hallitus jatkaa politiikkaa, kun hallitus on saanut kuninkaallisen kannatuksen, ja hylkäsi huhut puolueen luopumisesta digitaalisen valuutan monisteen käyttöönotosta.

Sillä välin budjettivirasto ilmoitti julkaisevansa raportin Thaimaan taloudellisesta tilanteesta heti, kun uusi hallitus on virallisesti perustettu. Toimiston johtaja Chalermphol Pensoot sanoi, että raportti antaa tietoa uudelle hallitukselle priorisoida keskeisiä politiikkojaan vastaavasti. Hän totesi, että toimisto on sitoutunut tukemaan digitaalisen valuutan jakelusuunnitelmaa, mutta sen on annettava hallitukselle selkeämpi kuva maan tilanteesta.

Bureaun mukaan digitaalisen valuutan moniste voi maksaa jopa 560 miljardia bahtia. Hallituksen ja asiaan liittyvien virastojen välistä keskustelua käydään todennäköisesti lähiaikoina.

Kansallisen kyberturvallisuusviraston (NCSA) pääsihteerin Pol Gen Amorn Chomchoeyn mukaan mikään virallinen valtion virasto ei ole käynnistänyt tällaista kampanjaa tai julkaissut siihen liittyvää sovellusta. Nämä sovellukset voivat olla petollisten toimijoiden suunnittelemia.

Pol Gen Amorn kehotti yleisöä pidättymään näiden sovellusten lataamisesta tai asentamisesta, koska ne voivat altistaa käyttäjät riskeille, kuten henkilötietojen varkaudelle tai taloudellisille menetyksille. Hän lisäsi, että NCSA on reagoinut tilanteeseen jo ryhtynyt toimiin ilmoittaakseen Googlelle ja kehottanut poistamaan nämä harhaanjohtavat sovellukset Play Kaupasta, jossa ne on havaittu.

10,000 30 Bahtin digitaalista rahaa tai digitaalista lompakkoa koskevan aloitteen yleistavoite on edistää paikallista kulutusta. Tämä suunnitelma, jonka esitteli Srettha Thavisin, jolle äskettäin myönnettiin kuninkaallinen hyväksyntä Thaimaan XNUMX. pääministeriksi, tavoitteena on piristää taloutta.

Järjestelmän mukaan jokainen 16 vuotta täyttänyt Thaimaan kansalainen saa 10,000 XNUMX bahtia digitaalisessa valuutassa talletettuna digitaaliseen lompakkoon. Varoja voidaan käyttää yksinomaan neljän kilometrin säteellä rekisteröidystä asuinpaikastaan ​​ja ne on käytettävä arjen välttämättömiin tarpeisiin kuuden kuukauden sisällä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.