Pieni Löytyi lisensoimattomasta Patong-baarista

Patong -

Thaimaalainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut luvattoman baarin ilman lupaa ja antanut alaikäisen työskennellä siellä.

Torstai-iltana (24th) poliisi pidätti naisen, joka oli tunnistettu vain rouva Waraphoniksi ja jonka ikä ei ollut poliisin ilmoittama, baarissa OTOP Marketissa Ratch Uthit 200 Pi Roadilla Patongissa.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen baarin avaamisesta ilman lupaa ja alle 18-vuotiaiden työntekijöiden antamisen baarissa töihin ja alkoholin myymisestä ilman lupaa.

Samanlainen tapaus:

Thaimaalainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut luvattoman hierontaliikkeen ilman lupaa ja antanut alaikäisen työskennellä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.