Harvinainen ryhävalas, nähty Phuketista

Phuket -

Harvinainen ryhävalas on havaittu Phuketista.

Mr. Charoen Chanaphon huomasi ensin ryhävalaan ja sanoi, että hän ohjasi kiertoajeluvenettä Phuketista Phi Phi -saarille Krabissa keskiviikkona (23. elokuuta)rd) hän löysi valtavan valaan, jonka Marine and Coastal Resources (DMCR) myöhemmin tunnisti ryhävalaiseksi.

Meriasiantuntija Dr. Thon Thamrongnawasawat sanoi, että on raportoitu, että ryhävalasta nähdään hyvin harvoin Thaimaan meressä. Tämä on vasta toinen kerta, kun ryhävalas havaitaan. Ensimmäistä kertaa Thaimaassa kerrottiin olevan 14 vuotta sitten Phuketissa, ja ryhävalaasta on havaittu vain yksi kuva.

Suurin osa niistä löytyy Okinawan (Japani), Taiwanin, Filippiinien ja Australian ympäristöstä. Suuret ryhävalaat voivat olla jopa 17 metriä pitkiä ja painaa jopa 40,000 XNUMX kiloa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.