Viisi pelastettua vesivuodon jälkeen pikaveneeseen lähellä saarta Phuketissa

Phuket -

Viisi ihmistä on pelastettu veden vuotaessa pikaveneeseen lähellä Mai Thon -saarta Phuketin eteläpuolella.

Phuketin meripoliisi kertoi Phuket Expressille, että Wichitin poliisi ilmoitti heille tapauksesta keskiviikkoiltana (23. elokuuta).rd). He lähtivät merelle paikkaan, jonka pikaveneen kapteeni oli lähettänyt.

He saapuivat paikkaan Mai Thon -saaren itäpuolella, mutta Phuketin meripoliisin vene ei päässyt lähelle pikavenettä, koska vesi oli liian matalaa heidän suuremmalle alukselleen.

Lähistöllä olevaan paikalliseen kalastusveneeseen otettiin yhteyttä ja Phuketin meripoliisi toi vesipumpun kalastusveneeseen ennen kuin se saavutti pikaveneen. Tämän jälkeen vesi poistettiin pikaveneestä.

Viisi pikaveneessä ollutta henkilöä vietiin takaisin Mai Thonin saarelle. Torstaiaamuna (24th) heidät vietiin turvallisesti takaisin Chalongin laiturille.

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Chayaphon Pranit kertoi Phuket Expressille, että kaikki pikaveneestä pelastetut ihmiset menivät mereen kalastamaan.

Phuket Express totesi, että virkamiehet eivät paljastaneet heidän henkilötietojaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.