Phuketin viranomaiset sulkivat laittomat kannabiksen myyntipaikat

LEHDISTÖTIEDOTE:

Viranomaiset ovat sulkeneet Phuketin provinssin laittomat kannabisapteekit ja varoittaneet yrittäjiä noudattamaan tiukasti kannabikseen liittyviä lakeja ja määräyksiä.

Phuketin kansanterveysvirasto raportoi, että paikallisviranomaiset sulkivat äskettäin kolmetoista kannabishoitolaa, jotka toimivat ilman lupaa.

Viraston ylilääkäri Kusak Kukiattikoon kertoi, että 250 liikkeen toimiluvat on jo peruutettu useiden Thaimaan perinteisen lääketieteen ammattilain rikkomusten vuoksi. Hän myös varoitti yrityksiä noudattamaan määräyksiä, sillä viranomaiset tekevät satunnaisia ​​tarkastuksia viikoittain.

Viranomaiset ovat varoittaneet, että ohjeita rikkovien hoitolaitosten toimiluvat jäädytetään 30 päiväksi, mutta toistuvat rikkomukset johtavat toimilupien peruuttamiseen.

Kannabiksen myymisestä ilman lupaa kiinni jääneitä uhkaa jopa vuosi vankeutta, 20,000 XNUMX bahtin sakko tai molemmat.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.