Iso-Britannia ja Thaimaa pitävät yhteistä tekoälyviikkoa

A Thomas Sinclairin vierasartikkeli. Thomas on Pembrokeshire Heraldin toimittaja.

Britannian suurlähetystö Bangkokissa on juuri päättänyt avajaistapahtumansa UK AI Week, joka on 15.-18. elokuuta 2023 kestävä nelipäiväinen tapahtuma, joka esitteli Yhdistyneen kuningaskunnan maailmanlaajuista johtajuutta tekoälyssä (AI). Maali? Syventää Ison-Britannian ja Thaimaan välisiä siteitä ja tutkia tekoälyn hyödyntämätöntä potentiaalia alueella.

Viikko oli täynnä toimintaa korkean tason politiikkakeskusteluista kaupallisiin näyttelyihin. Eastin Grand Hotel Phayathai -hotellissa molempien maiden keskeiset sidosryhmät avasivat viikon politiikan pyöreän pöydän keskustelulla. Yhdistyneen kuningaskunnan edustajien joukossa oli asiantuntijoita tunnetuista instituutioista, kuten Alan Turing Institutesta ja Institute of Analyticsista. Tapaamisessa käsiteltiin tekoälyn mahdollisuuksia, sen vaikutuksia eri sektoreihin, hallintoa, investointimahdollisuuksia ja tekoälyä positiivisen muutoksen katalysaattorina.

Auringon laskiessa 15. elokuuta Britannian suurlähetystö piti vastaanoton suurlähettilään asunnossa. Arvohenkilöt, asiantuntijat Isosta-Britanniasta, Thaimaan hallituksen virkamiehet ja monenväliset järjestöt, mukaan lukien UNESCO, kokoontuivat juhlimaan synergiaa kahden maan välillä.

Ehkä viikon kohokohta oli Ison-Britannian ensimmäinen osallistuminen Techsauce Global Summit -tapahtumaan, jossa GREAT Pavilion esitteli yhdeksän uraauurtavaa brittiläistä tekoäly- ja datayritystä. Yli 15,000 XNUMX teknologian harrastajaa, sijoittajaa ja yritystä näki Ison-Britannian kaupallisen kyvyn sellaisilla aloilla kuin maatalous, rahoitus, ilmasto ja muut. Huippukokous ei ollut vain esittely, vaan myös oppimiskokemus. Se sisälsi työpajoja tekoälystä terveydenhuollossa, julkisissa palveluissa ja vankan kansallisen tekoälystrategian laatimisessa.

Hänen majesteettinsa Aasian ja Tyynenmeren kauppakomissaari Natalie Black korosti viikon saavutuksia kommentoiessaan, että 1 biljoonan dollarin kukoistava teknologia-ala ja yli 160 teknistä yksisarvista ylpeilevät Yhdistynyt kuningaskunta on innokas laajentamaan asiantuntemustaan ​​ja yhteistyötään tekoälyn ohjaamisessa. kaikkien hyödyksi.

Viikon päätteeksi Britannian suurlähetystö isännöi "Turing Night" -tapahtumaa Icon Siamissa, johon osallistui yli 150 virkamiestä, tekniikan harrastajaa ja sijoittajaa. Ilta oli kunnianosoitus tietojenkäsittelyn kehitykselle, jota korosti Imitation Game -näytös, joka valaisi uraauurtavia ponnisteluja Enigma-koodin purkamisessa 1940-luvulla.

David Thomas, brittiläinen Thaimaan asiainhoitaja, kiteytti viikon olemuksen: ”UK AI Week edustaa Ison-Britannian ja Thaimaan välistä kumpuavaa yhteistyöhenkeä. Puolustamalla innovaatioita ja edistämällä eettistä tekoälykehitystä Iso-Britannia on innostunut kartoittamaan tulevaisuutta Thaimaan rinnalla, jossa tekoälyä valjastetaan suurempaan hyvään.

Kun takana on niin menestyksekäs viikko, molemmat maat ovat valmiina tulevaisuuteen, jossa teknologia ja yhteistyö johtavat tietä.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/