Kahden Patongin kannabiskaupan toimiluvat on keskeytetty

Patong -

Kahden muun patongin kannabiskaupan toimiluvat on keskeytetty, koska niiden on havaittu rikkovan erilaisia ​​sääntöjä.

Aiemmat tarinamme:

Videoleikkeen ulkomaalaiset tekivät sisältöä, joka mainostaa juuri avattua uutta, mutta tuntematonta kannabiskauppaa lähellä Phuketin kansainvälistä lentoasemaa Thalangissa.

49-vuotias amerikkalainen turisti pyysi anteeksi, kun videoleike, jossa hän puhalsi koneella kannabiksen savua Bangla Roadilla, levisi sosiaalisessa mediassa, mikä johti kiihkeään keskusteluun kannabiksesta ja kannabissäännöistä ja -säännöistä.

Oikeustoimia käynnistetään 13:ta luvatonta kannabiskauppaa vastaan ​​Phuketissa ja 18 kannabiskaupan toimilupaa keskeytettiin.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ja Phuketin maakunnan kansanterveysosaston viranomaiset tarkastivat aiemmin tällä viikolla useita kannabiskauppoja Patongissa.

Viranomaiset tarkastivat ajoluvat ja varmistivat, että kaupat eivät myy kannabista alle 20-vuotiaille, raskaana oleville naisille ja äideille, jotka ruokkivat maitoa vauvoille, ja isointa, että kannabista ei saa polttaa julkisella paikalla. Tämä sisältää kaupoissa.

Kahden kannabiskaupan havaittiin rikkovan sääntöjä, ja niiden toimiluvat on keskeytetty. Phuket Express huomautti, että viranomaiset eivät maininneet, mitä sääntöjä he rikkoivat.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.