Kaasupulloja kuljettava kuorma-auto kaatui Phuketin alikulkusillassa

Phuket -

Palomiehet hälytettiin, kun kaasupulloja kuljettanut kuorma-auto kaatui alikulkukäytävällä Mueang Phuketissa.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta tiistaina (22nd) Samkongin alikulkutien ohitustiellä Rassadassa, Mueang Phuketissa.

Poliisi ja palomiehiä useilla paloautoilla saapuivat alikulkuväylään löytääkseen kaatuneen kuorma-auton, joka kuljetti kaasupulloja alikulkuväylältä etelään.

Mieskuljettaja Mr. Dawit Kongsomboon, 28, joka oli saanut lieviä vammoja, kertoi poliisille, että kuorma-auto oli liian raskas, ennen kuin hän menetti ajoneuvon hallinnan. Matkustajana ollut Puwanart Kanjanachai, 20, oli saanut erilaisia ​​vammoja.

Palomiehet ruiskuttivat vettä ja vaahtoa kuorma-auton päälle estääkseen tulipalon. Alikulku suljettiin väliaikaisesti liikenteeltä sekä pohjoiseen että etelään suuntautuvalla kaistalla, kun kaasupullot ja kuorma-auto poistettiin turvallisuussyistä. Kaikkien kaasusylintereiden poistaminen kuorma-autosta kesti noin puoli tuntia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.