Thaimaan entinen pääministeri Thaksin vietiin sairaalaan vankilasta lääketieteellisistä syistä

Kansallinen -

Thaksin Shinawatra, vangittu Thaimaan entinen pääministeri, siirrettiin kiireellisesti poliisin yleissairaalaan Bangkokin tutkintavankilasta noin 15 minuuttia ennen kello yhtä yöllä tiistaina 1. elokuuta hänen terveydentilansa kehittymisen jälkeen.

Korjausosasto antoi keskiviikkona 23. elokuuta virallisen lausunnon, jossa kerrottiin, että Thaksin vietiin sairaalaan sairaanhoitoon sen jälkeen, kun hänellä oli univaikeuksia, rintakipua, korkea verenpaine, alhainen happitaso sormenpäissä ja hän on "hengenvaarallinen". ehdot.

Thaksin, 74, oli juuri saapunut Thaimaahan tiistaina 17 vuotta kestäneestä maanpaosta, ja korkeimman oikeuden poliittisten asemien haltijoille tarkoitettu rikosjaosto tuomitsi hänet 8 vuodeksi vankeuteen.

Vankilassa suoritetun lääkärintarkastuksen jälkeen todettiin, että entisellä pääministerillä oli yli viisi sairautta, mukaan lukien iskeeminen sydänlihas, krooninen keuhkotulehdus, korkea verenpaine, rappeutunut selkä ja epänormaali asento.

Päivystävä lääkintähenkilöstö Bangkokin tutkintavankilassa, jossa Thaksin on vangittuna, päätti viedä hänet sairaalaan hänen huonontuneiden olosuhteiden ja vankilan laitteiden puutteen vuoksi neuvoteltuaan keskussairaalan lääkäreiden kanssa, lausunnon mukaan.

Tuomittu entinen pääministeri oleskelee tällä hetkellä Police General Hospitalin Royal Suite Roomissa.

TPN-media huomauttaa, että kaikki eivät näytä uskovan lääketieteellisiä lausuntoja, Jotkut väittävät, että Thaksin saa etuuskohtelun sekä virallisten valitusten ja oikeudellisten haasteiden jättäminen. Thaimaan oikeusministeriö on kiistänyt syytökset.

Monet sosiaalisen median nettilaiset uskovat, että Thaksin saa kuninkaallisen armahduksen ja vapautetaan, mutta lehdistön aikaan hän ei ollut virallisesti hakenut sitä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.