Phuket-mies joutuu kunnianloukkaussyytteeseen julkaissut TikTokissa videon poliisipysähdyksestä

Phuket -

Sosiaalisen median käyttäjä on joutunut kunnianloukkaussyytteeseen, kun hän julkaisi sosiaalisessa mediassa nähdessään poliisin pysäyttävän ulkomaalaisia ​​ratsastajia ja rankaisevan heitä liikennesääntöjen väitetystä rikkomisesta tiellä Chalongissa.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (21st), Tik Tok -käyttäjä julkaisi videoleikkeen, jossa sanottiin: "Chalongin poliisi haluaa rahaa kaikilta." Videoleike osoitti, että Chalongin liikennepoliisi pysäytti ulkomaiset moottoripyöräilijät ja rankaisi sakkoja heidän väitettyään rikkoneen julkistamattomia liikennesääntöjä.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille tapauksen leviämisen jälkeen sosiaalisessa mediassa, että Tik Tok -käyttäjä tuli vapaaehtoisesti Chalongin poliisiasemalle kuultuaan poliisin haluavan puhua hänen kanssaan.

Mies joutui syytteeseen kunnianloukkauksesta, joka kohdistui poliisien mainontaan ja herjaamiseen heidän ollessaan töissä. Mies pyysi anteeksi ja sanoi liikennepoliisille anteeksi uudessa videoleikkeessä.

Chalongin poliisi kuitenkin sanoi jatkavansa edelleen oikeustoimia miestä vastaan. Phuket Expressin mukaan poliisi ei paljastanut miehen nimeä ja ikää. Ei ole laitonta tallentaa virkailijoita julkisesti, mutta poliisin ongelmana oli käyttäjän kielteinen lausunto ja johtopäätökset, kun Chalongin poliisi sanoi, että poliisit vain suorittivat työtään ja pysäyttivät liikennerikkomuksia, mikä pitää kadut turvallisempia kaikki.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.