Pheu Thai ilmoittaa 11 puolueen koalitiosta

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pheu Thai -puolue on julkistanut koalitiohallituksensa lopullisen 11 puolueen kokoonpanon. Koalitioon kuuluu edellisen hallituksen keskeisiä puolueita.

Uuteen liittoutumaan kuuluu erityisesti Palang Pracharath- ja YK-puolueet, jotka ovat avainasemassa olleet poliittiset toimijat edellisessä hallituksessa, jota vastaan ​​Pheu Thai -puolue kampanjoi voimakkaasti.

Pheu Thain päämajassa Bangkokissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa koalitio ilmoitti, ettei se aio tehdä muutoksia Lese Majeste -lakiin. Pheu Thai -puolueen johtaja tohtori Chonlanan Srikaew paljasti, että kaikki osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen omaksuakseen Pheu Thai -puolueen esittämät politiikat hallituksen päästrategioiksi.

Niihin kuuluvat Digitaalinen lompakko -kampanja, työmaapolitiikka, minimipalkan muuttaminen 600 bahtiin päivässä vuoteen 2027 mennessä, kandidaatin tutkinnon suorittaneiden 25,000 XNUMX bahtin kuukausipalkka, vapaaehtoinen asepalvelusjärjestelmä, maataloustuotteiden hinnankorotukset, rauhan edistäminen eteläisen rajan maakunnat, kannabiksen lääketieteelliset sovellukset ja perustuslain muutokset.

Tohtori Chonlanan, joka on aiemmin sanonut eroavansa puoluejohtajan tehtävästään, jos Pheu Thai tekee kumppaneita Palang Pracharathin ja Yhdistyneiden kansakuntien kanssa, vahvisti eroavansa, kun uusi Pheu Thain johtama koalitio on muodostettu onnistuneesti.

Koalition ministeri- ja varaministerinimityksiä odotetaan sisältävän 8 virkaa Pheu Thaille, 4 Bhumjaithaille, 2 kumpaankin Palang Pracharathiin ja United Thai Nationiin sekä 1 Chart Thai Pattanaan ja Prachachatiin. Pheu Thai -puolue on ilmoittanut lopulliset 11 virkaa. -koalitiohallituksensa puoluekokoonpano. Koalitioon kuuluu edellisen hallituksen keskeisiä puolueita.

Uuteen liittoutumaan kuuluu erityisesti Palang Pracharath- ja YK-puolueet, jotka ovat avainasemassa olleet poliittiset toimijat edellisessä hallituksessa, jota vastaan ​​Pheu Thai -puolue kampanjoi voimakkaasti.

Pheu Thain päämajassa Bangkokissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa koalitio ilmoitti, ettei se aio tehdä muutoksia Lese Majeste -lakiin. Pheu Thai -puolueen johtaja tohtori Chonlanan Srikaew paljasti, että kaikki osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen omaksuakseen Pheu Thai -puolueen esittämät politiikat hallituksen päästrategioiksi.

Niihin kuuluvat Digitaalinen lompakko -kampanja, työmaapolitiikka, minimipalkan muuttaminen 600 bahtiin päivässä vuoteen 2027 mennessä, kandidaatin tutkinnon suorittaneiden 25,000 XNUMX bahtin kuukausipalkka, vapaaehtoinen asepalvelusjärjestelmä, maataloustuotteiden hinnankorotukset, rauhan edistäminen eteläisen rajan maakunnat, kannabiksen lääketieteelliset sovellukset ja perustuslain muutokset.

Tohtori Chonlanan, joka on aiemmin sanonut eroavansa puoluejohtajan tehtävästään, jos Pheu Thai tekee kumppaneita Palang Pracharathin ja Yhdistyneiden kansakuntien kanssa, vahvisti eroavansa, kun uusi Pheu Thain johtama koalitio on muodostettu onnistuneesti.

Koalition ministeri- ja varaministerinimityksiä odotetaan sisältävän 8 virkaa Pheu Thaille, 4 Bhumjaithaille, 2 Palang Pracharathille ja Yhdistyneelle Thai Nationille sekä 1 Chart Thai Pattanalle ja Prachachatille.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.