Oikeustoimet 31 kannabiskauppaa vastaan ​​Phuketissa

Phuket -

Oikeustoimia käynnistetään 13:ta luvatonta kannabiskauppaa vastaan ​​Phuketissa ja 18 kannabiskaupan toimilupaa keskeytettiin.

Aiemmat tarinamme:

Videoleikkeen ulkomaalaiset tekivät sisältöä, joka mainostaa juuri avattua uutta, mutta tuntematonta kannabiskauppaa lähellä Phuketin kansainvälistä lentoasemaa Thalangissa.

49-vuotias amerikkalainen turisti pyysi anteeksi, kun videoleike, jossa hän puhalsi koneella kannabiksen savua Bangla Roadilla, levisi sosiaalisessa mediassa, mikä johti kiihkeään keskusteluun kannabiksesta ja kannabissäännöistä ja -säännöistä.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakunnan kansanterveysviraston ylilääkäri Kusak Kookietikun kertoi Phuket Expressille maanantaina (21. elokuuta). että oikeustoimia käynnistettiin 13 kannabiskauppaa vastaan, joilla ei ollut lupaa.

Näistä yhdeksän kauppaa on Kathussa, kaksi kauppaa Mueang Phuketissa ja kaksi kauppaa Thalangissa. Kannabiskauppojen omistajia uhkaa jopa 20,000 XNUMX bahtin sakko tai enintään yksi vuosi vankeutta tai molemmat.

On 18 kannabiskauppaa, joiden toimilupa on keskeytetty 30 päiväksi. Näistä 11 salli kannabiksen tupakoinnin sisällä, 1 kannabiskauppa oli kävelytiellä, 3 kannabiskauppaa mainosti ja 3 kannabiskauppaa teki valituksia huolestuneilta kansalaisilta.

Nämä tarkastukset seurasivat yllä mainittua virusleipää ja tapausta, jossa amerikkalainen turisti suihkutti kannabissavua Patong Roadilla mainostaakseen kannabiskauppaansa Amerikassa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.