Asemies pidätettiin yhden ihmisen loukkaantumisen jälkeen Thalangissa

Thalang –

Asemies pidätettiin, kun mies loukkaantui laukauksen seurauksena Thalangissa.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin Thalangin sairaalasta sunnuntaina (20. elokuuta).th), että mies loukkaantui ampumahaavasta.

Poliisi saapui paikalle löytääkseen loukkaantuneen osapuolen, 24-vuotiaan Thalangista kotoisin olevan Songkran Rawangpain, joka oli loukkaantunut käsivarteen tehdystä laukauksesta. Hän ei kyennyt kommunikoimaan hyvin, ja hänen sukulaisensa kertoivat poliisille, että Songkranilla on mielenterveysongelmia ja puhevaikeuksia.

Maanantaina (21st) poliisi tunnisti epäillyn Sitthiphon Chanapaniksi, 33. Hänet pidätettiin talosta Sri Soonthornissa Thalangissa. Häneltä takavarikoitiin BLACK PANTHER EVO -ilmaase. Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle, ja häntä syytetään ampuma-aseen laittomasta hallussapidosta.

Sitthiphon kertoi Thalangin poliisille, että loukkaantunut mies Songkran varastaa aina hedelmiä isänsä hedelmäpuutarhasta. He olivat varoittaneet Songkrania lopettamaan, mutta hän silti varasti hedelmät ja väitti sanoneen töykeitä sanoja ennen kuin herra Sitthiphon avasi tulen vihan takia. Mr. Sitthiphon väittää, ettei hän tarkoittanut lyödä Songkrania.

Oikeussyytteet asiassa jatkuvat lehdistön ajan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.