Delfiini pelastettiin pesun jälkeen Phang Nga Beachillä

Phang Nga -

Delfiini on pelastettu sen jälkeen, kun se oli huuhtoutunut rannalle Phang Ngassa.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (22. elokuuta)nd) paikallinen asukas ilmoitti heille, että delfiini, joka oli vielä elossa, löydettiin rannalta Tai Mueangin alueella. Paikalliset yrittivät työntää delfiiniä takaisin mereen, mutta se jäi uimaan rannalle.

He saapuivat rannalle etsimään delfiiniä ja havaitsivat sen olevan 206 senttimetriä pitkä ja 54 kiloa painava. Delfiinistä löydettiin kaksi haavaa.

Delfiini vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin Phuketissa sairaanhoitoa varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.