Thaimaa pyrkii houkuttelemaan lisää muslimimatkailijoita

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa pyrkii asettumaan muslimimatkailijoiden viiden suosituimman kohteen joukkoon vuoteen 2027 mennessä.

Apulaishallituksen tiedottaja Rachada Dhanadirek paljasti, että matkailu- ja urheiluministeriön alainen matkailuministeriö on painottanut muslimimatkailusegmenttiä ja -markkinoita muslimimatkailumarkkinoilla. Aloitteessa koulutetaan matkailupalvelujen tarjoajia, valtion virastoja ja kiinnostuneita osapuolia ymmärtämään paremmin muslimituristien mieltymyksiä ja käyttäytymistä.

Tiedottaja sanoi, että viisivuotinen strateginen suunnitelma vuosille 5-2023 hahmottelee avainstrategioita muslimien matkailusegmentin palvelemiseksi. Näihin strategioihin kuuluu matkailutoiminnan standardointi muslimimatkailijoille ja heidän tarpeisiinsa vastaavien tuotteiden ja palveluiden luominen. Suunnitelmassa hyödynnetään teknologiaa parantamaan heidän kokemustaan, edistämään yhteistyötä eri virastojen välillä ja lisäämään tietoisuutta Thaimaan valmiudesta vastaanottaa muslimituristeja.

Tämä strateginen suunnitelma on linjassa Thaimaan talouskehitystavoitteiden ja käynnissä olevien kilpailukyvyn parantamistoimien kanssa. Maa on jo noussut näkyväksi kohdeksi muslimimatkailijoille maailmanlaajuisesti, kun Thaimaa otti vastaan ​​yli 3 miljoonaa muslimituristia vuonna 2022. MasterCard-CrescentRating Global Muslim Travel Index vuodelle 2022 myös luokittelee Thaimaan kolmanneksi suosituimmaksi ei-muslimikohteeksi muslimimatkailijoiden keskuudessa. Singaporen ja Taiwanin jälkeen.

Väliaikainen hallitus on ilmaissut toivonsa, että tuleva hallinto hyväksyy tämän viisivuotissuunnitelman ja jatkaa sen toteuttamista, ja lopullisena tavoitteena on sijoittaa Thaimaa muslimituristien viiden parhaan kohteen joukkoon vuoteen 2027 mennessä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.