Tapaa Miss Universe Thaimaa 2023

Thaimaa -

Anntonia Porsild, 26, thai-tanskalainen nainen, kruunattiin Miss Universe Thailand 2023 -palkinnoksi.

Miss Universe Thailand -kauneuskilpailun viimeinen kierros pidettiin sunnuntai-iltana (20th) Bangkokissa. Anntonia edusti Nakhon Ratchasiman maakuntaa kilpailussa.

KUVA: Miss Universe Thaimaa

Hänen isänsä on tanskalainen ja äitinsä thaimaalainen. Hän on valmistunut Stamford International Universitystä markkinoinnin ja suhdetoiminnan alalta.

Vuonna 2019 Anntonia oli ensimmäinen thaimaalainen, joka kruunattiin Miss Supranational 2019 -kilpailussa Puolassa pidetyssä kansainvälisessä finaalikierroksessa.

Anntonia edustaa Thaimaata Miss Universe -kilpailussa El Salvadorissa tämän vuoden marraskuussa.

KUVA: Miss Universe Thaimaa

Anna Sueangam-iam, 23, kruunattiin Miss Universe Thailand 2022 -kilpailuun, joka järjestettiin Iconsiam-ostoskeskusten True Icon Hallissa lauantai-iltana 30. heinäkuuta.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/