PÄIVITYS: Rawaissa ulkomaalaisen kotiin kohdistanut murtovaras pidätettiin

Rawai -

Chalongin poliisi on pidättänyt myanmarilaisen talonvarkaan, joka murtautui ulkomaalaisen taloon Rawaissa sekä useisiin muihin paikallisiin koteihin.

Edellinen tarinamme:

Varas murtautui ulkomaalaisen taloon Rawaissa, ja paikalliset asukkaat sanoivat, että varkaat olivat murtaneet moniin samalla alueella sijaitseviin taloihin.

Nyt päivitykseen:

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (20. elokuuta) he ovat pidättäneet Mr. THAN MIN HTIKEn, Myanmarin kansalaisen (Poliisi ei ilmoittanut hänen ikänsä). Hänet pidätettiin Chao Fa West Roadilla Chalongissa, ja häntä syytetään yövarkaudesta. Than myönsi poliisille murtautuneensa hiljattain huvilaan Soi Toh Damissa Rawaissa.

Than sai positiivisen laittomien huumeiden varalta virtsatestin jälkeen ja häntä syytetään laittomien huumeiden (metamfetamiini) käytöstä.

Poliisi tarkasti myös Thanin matkapuhelimen ja huomasi, että hän pelasi säännöllisesti online-kolikkopeliä, minkä seurauksena häntä syytetään myös laittomasta rahapelaamisesta.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.