Thaksin palaa Thaimaahan huomenna aamulla

Thaimaa -

Thaimaan entinen pääministeri Thaksin Shinawatra on vahvistanut palaavansa Thaimaahan 22. elokuuta 2023, samana päivänä kuin pääministeriäänestys.

Aiemmat tarinamme:

Vankilan valvojalla ei ole valtuuksia myöntää kotiarestia vangille, joka ei ole vielä saanut vankilaan, Thaimaan vankeusrangaistuslaitos selvitti huhujen keskellä, että entinen pääministeri Thaksin Shinawatra joutuisi kotiarestiin, kun hän palaa Thaimaahan v. heinäkuuta lupauksen mukaan.

Thaimaan entinen pääministeri Thaksin Shinawatra on lykännyt paluutaan heinäkuussa määräämättömäksi ajaksi hänen tyttärensä Paetongtarn Shinawatran mukaan.

Thaimaan entinen pääministeri Thaksin Shinawatra aikoo palata kotiin Thaimaahan Dubaista elokuun 10. päivänä, kertoo hänen tyttärensä Paetongtarn Shinawatra.

Nyt päivitykseen:

Thaksin kertoi BBC:n thaimaalaiselle medialle ennen Dubaista lähtöä: "Saan varmasti Thaimaahan noin klo 9 00. elokuuta.nd enkä lykkää enää."

Hän sanoi, että hänen paluupäivänsä tällä kertaa ei liity seuraavaan pääministeriäänestykseen ja väittää, että se ei ole poliittinen. Hän oli kuulemma suunnitellut paluutaan jo ennen pääministeriäänestyksen päivämäärää.

Parlamentin puhemies Wan Muhammad Noor Matha ei ole vielä päättänyt Thaimaan seuraavan pääministeriäänestyksen viimeisestä päivämäärästä odotettaessa Thaimaan perusoikeustuomioistuimen päätöstä oikeusasiamiesten vetoomuksesta.

"Monet ihmiset kertoivat minulle, että elokuun 22nd on onnenpäivä. En uskonut heitä, vaan halusin vain heidän rakastavan toisiaan rauhan vuoksi. En valinnut palata elokuun 21. päivänäst koska se on tyttäreni Paetongtarnin syntymäpäivä."

"Olen hyvin vanha, kaipaan perhettäni, haluan olla heidän kanssaan." Mr. Thaksin huomautti.

Samaan aikaan Thaimaan viranomaiset suunnittelevat tapaavansa Thaksinin Don Mueangin lentokentällä, saatavansa hänet Thaimaan korkeimpaan oikeuteen ja sitten vankilaan kohdatakseen hänen lukuisia oikeudellisia syytteitä, jotka liittyvät hänen edelliseen Thaimaassa oleskeluun.

Samaan aikaan monet Thaksinin kannattajat ovat leiriytyneet lentokentälle tänä iltana ja aikovat toivottaa hänet tervetulleeksi huomenna aamulla 22. elokuuta 2023.

TPN Media tarjoaa täyden kattavuuden Thaksinin paluusta koko päivän ajan.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/