Kuusitoista korkeakouluopiskelijaa pelastettiin jäädessään jumiin Phuketin yliopiston hississä

Phuket -

Mueang Phuketin yliopistossa XNUMX opiskelijaa pelastettiin sen jälkeen, kun hissin ovea ei voitu avata noin puoleen tuntiin.

Phuketin kaupungin poliisi, The Phuket Express ja hätäkeskukset kutsuttiin maanantaina (21. elokuuta).st) iltapäivällä Rasadan yliopistoon.

Hissin huoltajat eivät pystyneet avaamaan hissin ovea. Pelastustyöntekijät käyttävät elämän leukaa avatakseen hissin oven.

Opiskelijat vapautettiin hissistä, kun he olivat jumissa hississä noin puolen tunnin ajan. He kaikki olivat ensimmäisen vuoden yliopisto-opiskelijoita, joita oli kymmenen naista ja kuusi miestä. Kaksi heistä vietiin läheiseen sairaalaan paniikkiin liittyvien hengitysvaikeuksien vuoksi.

Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew saapui myöhemmin henkilökohtaisesti tapahtumapaikalle tapaamaan pelastettuja opiskelijoita ja kiittämään heitä heidän urheudestaan.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.