Useita epäiltyjä on pidätetty suuressa Phuket-operaatiossa, joka kohdistui huume- ja varkausrikoksiin

Phuket -

Phuketin poliisi on pidättänyt kuusi henkilöä laittoman huumekaupan, ampuma-aseiden hallussapidon ja varkauksien tukahduttamisessa maakunnassa kuluneen viikonlopun aikana.

Ensimmäinen pidätys tehtiin useiden varkausilmoitusten jälkeen Chalongin ja Rawain alueella Phuketin Muangin alueella.

Chalongin poliisipäällikön Polin johdolla. Eversti Ekarat Plaiduang, poliisi on rikkonut peräkkäin viisi varkaustapausta kuluneen viikonlopun aikana, mukaan lukien sähkökaapelivarkaus 10. elokuuta, lankavarkaus 9. elokuuta, työkalujen ja laitelaatikon varkaus 9. elokuuta, kiinteistövarkaus 17,500 15 Bahtin vahingot XNUMX. elokuuta ja toinen lankavarkaus.

Kenenkään epäiltyjen henkilöllisyyttä ei julkistettu lehdistölle. He olivat poliisin pidätyksessä eri rikosten vuoksi.

Siirtyessään toiseen pidätykseen Thalangin poliisi tavoitti Thalangin alueella piileskelevän huume- ja aseepäillyn 19. elokuuta.

Eilen 20. elokuuta järjestetyssä lehdistötilaisuudessa poliisi tunnisti epäillyn 35-vuotiaaksi herra Surakit "Joke" Moratiksi. He takavarikoivat Jokelta Smith & Wessonin .32 revolverin, 19 luotia ja 234 amfetamiinitablettia.

Häntä syytettiin ampuma-aseiden luvattomasta hallussapidosta ja huumerikoksista.

Phuketin poliisi lupasi jatkaa kampanjaansa rikollisuuden poistamiseksi maakunnassa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.