Phuketin suurimmat tarinat kuluneelta viikolta: Etsitty australialainen epäilty pidätettiin ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 14 sunnuntaihin 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Thaimaalainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut luvattoman hierontaliikkeen ilman lupaa ja antanut alaikäisen työskennellä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että alaikäiset eivät ole päteviä työskentelemään hierontaliikkeissä.

2. Mies pidätettiin Phuketissa sen jälkeen, kun hänen väitetään osallistuneen maalainahakemushuijaukseen, jossa uhri menetti noin miljoona bahtia eli 30,000 XNUMX USD.

Naisuhri, joka on myös melko tunnettu thaimaalaisen median uutislähettäjä, oli menettänyt noin miljoona bahtia, kun hän latasi hakemuksen ja täytti väärennetyt maalainatiedot ja lähetti rahaa alkukäsittely- ja käsirahamaksuina.

3. Etsitty australialainen huumeepäilty pidätettiin luksushuvilassa Phuketissa.

Hänen epäillään olleen osallisena laittomien huumeiden ja aseiden kanssa, ja hän oli paennut syytteitä Australiasta. Hänet lähetetään takaisin Australian poliisille.

4. Buddhalaisuuden kansallinen toimisto tarkasteli Phuketin temppeleitä estääkseen ulkomaisessa omistuksessa olevien yritysten petoksia sen jälkeen, kun kiinalaisten omistamien yritysten kerrottiin myyneen väärennettyjä uskonnollisia amuletteja Chonburin temppelissä.

Phuketista ei löytynyt merkittäviä ongelmia.

5. Asianomaiset viranomaiset tarkastivat Patongin Bangla Roadin kannabiskauppoja tarkistaakseen lisenssit ja sääntörikkomukset sen jälkeen, kun videoleike ulkomaalaisista puhaltaa kannabissavua kadun toiselle puolelle levisi sosiaalisessa mediassa.

Kannabiksen tupakointi julkisissa tiloissa tai kaupoissa, jopa kannabiskaupoissa, on vastoin voimassa olevia sääntöjä ja määräyksiä.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.